Sugestie pojawią się po wpisaniu danych wyszukiwania. Do przeglądania użyj strzałek w górę i w dół. Naciśnij Enter, aby wybrać. Jeśli wybierasz frazę, zostanie ona przesłana do wyszukiwania. Jeśli sugestia jest linkiem, przeglądarka przejdzie do tej strony.
Instrukcje
Gość

Dodaj gości do planu podróży lub ich z niego usuń.

Sometimes friends will want to join you at the last minute, or someone has to drop out of a trip. Luckily, you can add or remove guests from a reservation before you check-in at any time, you just can’t change the guest count once the trip has begun.

Depending on the Host’s pricing, changes to the number of guests may affect the total cost of your trip. The original total and new total will show once your changes are confirmed.

Dodawanie i usuwanie gości

  1. Przejdź do Podróży i w sekcji Nadchodzące wybierz podróż, którą chcesz zmienić.
  2. W sekcji Szczegóły rezerwacji kliknij Zarządzaj gośćmi.
  3. Dodaj lub usuń gości, a następnie kliknij Dalej.
  4. Sprawdź zmiany i różnicę w cenie i kliknij Wyślij prośbę.

Gdy gospodarz zgodzi się na Twoje zmiany, zostaną one zastosowane automatycznie.

Note: If you booked the trip and need to cancel, you can’t transfer the reservation to someone else—you’ll need to cancel it and ask the other guests to rebook.

Czy ten artykuł jest pomocny?

Powiązane artykuły

Uzyskaj pomoc dotyczącą m.in. rezerwacji i konta.
Zaloguj się lub zarejestruj