Usługi Airbnb

Kucharze w: Álvaro Obregón

Znajdź wyjątkowe usługi oferowane przez lokalnych specjalistów na Airbnb.

Rozkoszuj się jedzeniem od prywatnego kucharza w: Álvaro Obregón

Kucharz

Miasto Meksyk

Flavors of Mexico by Alberto

8 lat doświadczenia Praktyka i praca w hotelu w Meksyku, bankiet z włoskim szefem kuchni. Studiowałam i ukończyłam studia gastronomiczne na Uniwersytecie UNIVDEP. Miałem okazję gotować dla miłośników mediów.

Kucharz

Za płomieniem i smakami fusion autorstwa Ericka

8 lat doświadczenia zaczęłam w Meksyku i nauczyłam się od mistrzów, takich jak Benito Molina i Gordon Ramsay. Studiowałam w Konserwatorium Kultury Kuchni Meksykańskiej. Obecnie jestem właścicielem kreatywnej firmy gastronomicznej.

Kucharz

Prywatna kuchnia z szefem kuchni Juanem Carlosem

20 lat doświadczenia specjalizuję się w zapewnianiu wyjątkowych wrażeń kulinarnych. Uczęszczałam do szkoły kulinarnej i szkoliłam się w hotelach standardowych AAA. Jestem najlepszym szefem kuchni w Meksyku od ponad pięciu lat.

Kucharz

Trójca Święta meksykańskiego jedzenia

13 lat doświadczenia Dostarczam spersonalizowane usługi cateringowe na imprezy firmowe i uroczystości. Studiowałam w National School of Anthropology and History and the UVM. Stworzyliśmy salsas line Mapachtli artisan salsas w 2015 roku.

Kucharz

Fusion table by Rodrigo

14 lat doświadczenia Moje umiejętności kulinarne są pod wpływem japońskich kuchni, statków wycieczkowych i wypieków. Ukończyłam dyplom z ciastem przed 6-letnią karierą kulinarną na prywatnych jachtach. Oprócz fundacji kulinarnej kuchni japońskiej, prowadzę również firmę cukierniczą.

Kucharz

Nowoczesna kuchnia meksykańska Rodrigo

14 lat doświadczenia założyłem w japońskiej restauracji, a następnie w Biko, gdzie nauczyłem się zaawansowanych technik. Mam dyplom z robienia ciasta w Le Cordon Bleu. W 2014 roku zostałem wybrany do stażu w Noma.

Prywatni kucharze oferujący idealne posiłki

Lokalni specjaliści

Zaspokój swój apetyt dzięki osobistym kucharzom i niestandardowym opcjom cateringu

Usługi dobrane pod kątem jakości

Każdy kucharz jest sprawdzany pod kątem doświadczenia kulinarnego

Doskonała reputacja

Co najmniej 2 lata pracy w branży gastronomicznej