Prywatna kolacja w meksykańskiej restauracji
Meksykańska haute cuisine z nowoczesną, wyrafinowaną kuchnią i spersonalizowanym stylem.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Meksyk
Zapewniasz w swoim domu
Współczesna meksykańska dusza
557 zł 557 zł za gościa
Wybierz się w podróż kulinarną po odważnych i pełnych duszy meksykańskich smakach, zinterpretowanych na nowo dzięki nowoczesnym technikom i podanych z elegancją.
Meksyk spotyka Francję
649 zł 649 zł za gościa
Ciesz się eleganckim połączeniem francuskiej precyzji i meksykańskiej tradycji, prezentując wyrafinowane techniki i smaki.
Stół z autorskimi daniami szefa kuchni
811 zł 811 zł za gościa
Minimum 8 109 zł, aby zarezerwować
Delektuj się menu degustacyjnym inspirowanym sezonowymi składnikami, podróżami szefa kuchni po świecie i jego zamiłowaniem do szczegółów, opowiadania historii i niezapomnianych smaków.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Juan Pablo), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
10 lat doświadczenia
Szef kuchni z restauracją wyróżnioną gwiazdką Michelin i w rankingu 50 Best Restaurants na świecie.
Uznanie w branży
Gotowanie w miejscach wyróżnionych gwiazdkami Michelin w Meksyku, USA, Francji i Hiszpanii.
Szkolenie kulinarne
Uczył się gotowania od rodziny, najlepszych meksykańskich szefów kuchni i w restauracjach Michelin na całym świecie.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Meksyk. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 18 lat.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.
557 zł Od 557 zł za gościa
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?




