Przejdź do treści
    Przejdź dalej, aby uzyskać proponowane wyniki
    Aktualności o COVID-19
    Aby znaleźć opcje anulowania i zwrotu, wybierz rezerwację na stronie Podróże. Nasza polityka okoliczności wyjątkowych dotyczy określonych rezerwacji. Jeśli termin Twojego zameldowania przypada po 15 września, zajrzyj tu 15 sierpnia 2020 roku, aby dowiedzieć się więcej.

    Na czym polega powiadomienie o logowaniu?

    Powiadomienia o logowaniu są dodatkową opcją zabezpieczającą, dzięki której dowiesz się, jeśli ktoś będzie próbował dostać się na Twoje konto Airbnb bez Twojego pozwolenia.

    Gdy włączysz powiadomienia o logowaniu, będziemy wysyłać do Ciebie e-mail za każdym razem, gdy ktoś się zaloguje. W mailach tych przekażemy Ci informacje o rodzaju przeglądarki, z której skorzystano do zalogowania się na Twoje konto, godzinę, o której to nastąpiło oraz prawdopodobne miejsce, z którego się logowano.

    Jeśli często korzystasz z konkretnych przeglądarek, możesz oznaczyć je jako zaufane. Nie będziemy Cię powiadamiać, jeśli logowanie na Twoje konto nastąpi z zaufanej przeglądarki.

    Powiązane artykuły
    Czy uzyskana pomoc była wystarczająca?