Zasady konkursu

Maksymalnie jedno zgłoszenie na osobę. Kandydat musi mieć ukończone 18 lat i mieszkać w jednym z następujących krajów/regionów: Austria, Australia, Belgia, Chiny, Dania, Francja, Hiszpania, Holandia, Hongkong, Irlandia, Indie, Japonia, Kanada (z wyłączeniem Quebecu), Korea Południowa, Malezja, Meksyk, Niemcy, Nowa Zelandia, Norwegia, Portugalia, Rosja, RPA, Singapur, Szwecja, Szwajcaria, Tajwan, Tajlandia, Wielka Brytania, Włochy i USA. Zawalcz o udział w pięciodniowych warsztatach kulinarnych w Pollenzo we Włoszech (bez śniadania). Dostępnych jest 25 miejsc na każdy kurs. Terminy rozpoczęcia to 15 czerwca, 22 czerwca, 29 czerwca oraz 6 lipca 2020 r. Regulamin. Należy zwrócić uwagę na kryteria kwalifikacji, obowiązujące przepisy i jurysdykcję. Sponsor: Airbnb Inc (USA). Organizator: Slow Food International (Włochy).