Usługi Airbnb

Kucharze w: Cave Creek

Znajdź wyjątkowe usługi oferowane przez lokalnych specjalistów na Airbnb.

Wszystkie usługi kucharzy

Zrównoważona wykwintna kuchnia od Jenn

Łączę klasyczne szkolenie z holistycznym podejściem, tworząc żywe, lokalne menu.

Posiłki na miarę od Brendana

Łączę smak i funkcjonalność, aby przygotowywać wielodaniowe kolacje i posiłki wspomagające wydajność.

Kulinarna elegancja od Zoi

Stary świat spotyka się z nowym dzięki meksykańskiemu jedzeniu ulicznemu i klasycznemu europejskiemu fusion.

Niezapomniane śródziemnomorskie posiłki przygotowane przez Marianę

Tworzę niezapomniane usługi gastronomiczne, które odzwierciedlają zarówno smak, jak i troskę.

Oduchowiona kuchnia wegańska od Gracieli

Przygotowuję dania wegańskie, wegetariańskie i pescatariańskie inspirowane kuchnią południową i karaibską.

Świąteczne i inne posiłki od Jessiki

Mam pasję do jedzenia i radości, jaką przynosi ono moim klientom.

Karaibskie fusion od Jamillii

Przygotowuję wyjątkowe dania, które łączą karaibskie smaki z nowoczesnymi technikami kulinarnymi.

Autentyczne meksykańskie posiłki od Manu

Moja kuchnia łączy autentyczne meksykańskie smaki z globalnym akcentem.

Proste uroczystości przygotowane przez Martina

Jestem kucharzem z Le Cordon Bleu, który chce, abyś poczuł się jak w restauracji

Kreatywna wykwintna kuchnia Travisa

Oferuję wyjątkowe, artystycznie prezentowane przygody kulinarne z żywymi, aromatycznymi daniami.

Amerykańskie i domowe dania od Kayli

Moje menu odzwierciedla wszechstronność, którą rozwinąłem podczas gotowania dla ośrodków wypoczynkowych i klubów wiejskich.

Ekskluzywne usługi prywatnego szefa kuchni – Christine

Luksusowe posiłki przygotowywane na miejscu przez szefową kuchni Christine. Bez stresu, tylko smak.

Prywatni kucharze oferujący idealne posiłki

Lokalni specjaliści

Zaspokój swój apetyt dzięki osobistym kucharzom i niestandardowym opcjom cateringu

Usługi dobrane pod kątem jakości

Każdy kucharz jest sprawdzany pod kątem doświadczenia kulinarnego

Doskonała reputacja

Co najmniej 2 lata pracy w branży gastronomicznej