Kreatywne talerze od Miguela
Współpracuję z najlepszymi szefami kuchni w Arizonie, aby móc zapewnić Ci naprawdę wyjątkowe doświadczenie dzięki daniom przygotowywanym z myślą o środowisku. Składniki pochodzące z lokalnych upraw ekologicznych
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Scottsdale
Zapewniasz w swoim domu
Kolacja w stylu rodzinnym
436 zł za gościa
Specjalizuje się w różnych kuchniach, oferując od 5 do 8 różnych pozycji, w tym sałatki, dania główne, przystawki i desery.
Trzy dania
654 zł za gościa
W cenę wliczona jest przystawka dla wszystkich, danie główne dla każdego uczestnika oraz deser dla każdego uczestnika. Dania główne będą dostępne w wersji wołowej, rybnej lub z kurczaka. W przypadku alergii będziemy rozpatrywać każdy przypadek indywidualnie.
Kolacja z posiłkami na talerzach i w kolejnych krokach
726 zł za gościa
Posiłek plisowany i przygotowany przez szefa kuchni. Spersonalizowane menu z 4 do 7 dań w zależności od ceny.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Miguel), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
13 lat doświadczenia
Byłem szefem kuchni w kilku hotelach butikowych i ośrodkach wypoczynkowych w okolicy Phoenix
Edukacja i szkolenia
Obecnie jestem sosiarzem w Christopher's w The Wrigley Mansion
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Phoenix i Peoria. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 18 lat, maksymalna liczba gości: 99.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.
Od 436 zł za gościa
Minimum 1 271 zł, aby zarezerwować
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?