Chef AJ's Love Grub
Szef kuchni urodzony i wychowany na południu. Gotuję z miłością. Mam wszystkie smaki!
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Phoenix
Zapewniasz w swoim domu
Bufet/posiłek w stylu rodzinnym
449 zł 449 zł za gościa
Minimum 4 307 zł, aby zarezerwować
W przypadku tej opcji samoobsługowej przygotujemy wyszukaną aranżację z ogniskiem, dymem, dekoracjami itp. Możesz dostosować kolory i motywy. Otrzymasz 5 dań, 1 deser i napoje bezalkoholowe.
Imprezy grupowe
503 zł 503 zł za gościa
Minimum 2 153 zł, aby zarezerwować
To najlepsza opcja dla grup 4–20 osób, które chcą zjeść 3-daniowy posiłek przy nakrytym stole.
Specjalne randki
1 795 zł 1 795 zł za grupę
Mój pakiet randkowy to 3-daniowy posiłek (surf n turf lub wybrane przez Ciebie dania) z winem do kolacji (lub mieszanymi drinkami), nakryciem stołu przy świecach dla 2 osób i tablicą ogłoszeń.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Chef AJ), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
11 lat doświadczenia
Byłem zastępcą szefa kuchni w Trattoria D'Mico. Byłem też szefem kuchni w Cafe Ryan w Houston w Teksasie.
Ważne wydarzenie w karierze
Pracowałem dla kilku graczy MLB tutaj w dolinie.
Edukacja i szkolenia
Ukończyłem szkołę kulinarną w The Art Institute of Phoenix
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Ocena 5.0 na 5 gwiazdek na podstawie 2 recenzji
Widać 0 z 0 elementów
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Buckeye, Tonopah i Phoenix. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 18 lat.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.
1 795 zł Od 1 795 zł za grupę
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?




