Usługi Airbnb

Kucharze w: Teià

Znajdź wyjątkowe usługi oferowane przez lokalnych specjalistów na Airbnb.

Wszystkie usługi kucharzy

Private Chef Dora

Kuchnia brazylijska, śródziemnomorska, bliskowschodnia, różnorodne doświadczenia kulinarne.

Kulinarna podróż z Andrem

Praca w kuchniach z gwiazdkami Michelin nauczyła mnie, jak tworzyć wyrafinowane dania.

Prywatny kucharz Jorge Luis

Kuchnia śródziemnomorska, azjatycka i latynoamerykańska, specjalista od diet specjalnych.

Prywatny kucharz Moises

Kuchnia międzynarodowa, współczesne techniki, autor, produkt lokalny i sezon.

Prywatny kucharz Jaume

Śródziemnomorska, międzynarodowa, wegańska, wykwintne dania z ryżu.

Prywatny kucharz Isaac

Autentyczne dania z ryżu i makaronu, przygotowywane z pasją i dbałością o szczegóły.

Kreatywność szefa kuchni Baron Ze świeżych produktów

Kucharz specjalizujący się w kuchni śródziemnomorskiej, z pasją do świeżych i autentycznych smaków. Moja kuchnia łączy w sobie prostotę, kreatywność i śródziemnomorską duszę.

Prywatny kucharz Taty Fernandez

Rozkoszuj się spersonalizowanymi doznaniami kulinarnymi dzięki naszym usługom prywatnego szefa kuchni. Od kreatywnych tapas po pełne posiłki lub spersonalizowane menu. Przynosimy smaki, ciepło i duszę prosto na Twój stół.

Tradycyjna i innowacyjna kuchnia szefa kuchni Giuseppe

Tradycyjna i innowacyjna kuchnia, szanująca środowisko i tradycje.

Prywatny kucharz Giorgio

Włoska, śródziemnomorska, fusion, prywatny szef kuchni, imprezy, haute cuisine.

Niezapomniane posiłki od Cristiny

Jestem prywatnym kucharzem, który uwielbia tworzyć niezapomniane doświadczenia kulinarne.

Kuchnia katalońska z Cristiną

Oferuję różnorodne dania kuchni katalońskiej, od posiłków z produktów prosto z rolki po wykwintne menu.

Prywatni kucharze oferujący idealne posiłki

Lokalni specjaliści

Zaspokój swój apetyt dzięki osobistym kucharzom i niestandardowym opcjom cateringu

Usługi dobrane pod kątem jakości

Każdy kucharz jest sprawdzany pod kątem doświadczenia kulinarnego

Doskonała reputacja

Co najmniej 2 lata pracy w branży gastronomicznej