Usługi Airbnb

Kucharze w: Nord de Palma District

Znajdź wyjątkowe usługi oferowane przez lokalnych specjalistów na Airbnb.

Rozkoszuj się jedzeniem od prywatnego kucharza w: Nord de Palma District

Kucharz

Latin American fusion dining

20 lat doświadczenia pracowałem w Ameryce Łacińskiej i USA. Trenowałem pod kierunkiem szefa kuchni Saverio Stassi w szkole gastronomicznej Universidad de los Andes. Kieruję zespołem kulinarnym w Hotelu Sierra Linda.

Kucharz

Authentic Italian and fusion dining by Irene

5-letnie doświadczenie Jestem włoskim szefem kuchni biegle w gotowaniu fusion, w tym na bazie roślin i karaibskich dań. Dorastałam, ucząc się gotować w rodzinnej restauracji. Prowadziłam pensjonat ze śniadaniem, w którym podawałam świeże, ekologiczne posiłki.

Kucharz

Kreatywna kuchnia śródziemnomorska z Graciela

30 lat doświadczenia nauczyłem się od mojej matki, która była prywatnym szefem kuchni tunezyjskiego prezydenta Habiba Bourguiba. Nauczyłem się również prowadzić własną restaurację, a także z gotowania rodzinnego i eventowego. Prowadzę własną restaurację w Palma de Mallorca, a latem gotuję prywatnie dla innych.

Kucharz

Śródziemnomorska atrakcja z szefem kuchni Estebanem

10 lat doświadczenia Prowadzi AMAR SUSHI w Santa Catalina Market, oferując uduchowione, świeże owoce morza i dania sushi, które trenowałem w Escuela de cocina de Córdoba w Argentynie. AMAR SUSHI & SEAFOOD BAR in Palma earns 5-star rating and local acclaim for quality dishes

Kucharz

Healing vegan cuisine by Mariana

Jestem szefem kuchni na bazie roślin i koncentruję się na surowej kuchni wegańskiej i żywieniu sportowym. Trenowałam z szefem kuchni roślinnej Matthew Kenneyem i studiowałam w Le Cordon Bleu. Gotuję dla sportowców, celebrytów i znanych klientów.

Prywatni kucharze oferujący idealne posiłki

Lokalni specjaliści

Zaspokój swój apetyt dzięki osobistym kucharzom i niestandardowym opcjom cateringu

Usługi dobrane pod kątem jakości

Każdy kucharz jest sprawdzany pod kątem doświadczenia kulinarnego

Doskonała reputacja

Co najmniej 2 lata pracy w branży gastronomicznej