Śródziemnomorskie smaki od Raúla
Tworzę innowacyjne dania kuchni śródziemnomorskiej, które przywołują radość rodzinnych posiłków.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Nord de Palma District
Zapewniasz w swoim domu
Tętniące życiem letnie menu
298 zł za gościa
Rozkoszuj się świeżymi, sezonowymi smakami, które oddają esencję lata w regionie Morza Śródziemnego.
Uczta przy grillu
320 zł za gościa
Połączenie pikantnych i wędzonych smaków zapewnia niezapomniane wrażenia kulinarne.
Wybór szefa kuchni
384 zł za gościa
To połączenie śródziemnomorskich smaków z najlepszymi lokalnymi składnikami.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Raul), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
11 lat doświadczenia
Zanim doskonaliłem swoje umiejętności na Majorce, uczyłem się od najlepszych szefów kuchni w Madrycie i Londynie.
Ważne wydarzenie w karierze
Praktykowałem w restauracjach z gwiazdkami Michelin pod okiem Gerharda Schwaigera i Stefana Brunnera.
Edukacja i szkolenia
Dorastałem, zafascynowany przez moją matkę i wujka w kuchni.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Ocena 5.0 na 5 gwiazdek na podstawie 5 recenzji
Widać 0 z 0 elementów
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Nord de Palma District, Sóller, Pollensa i Alcúdia. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Możesz także zjawić się osobiście:
07012, Palma, Baleary, Hiszpania
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 2 lat, maksymalna liczba gości: 50.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 1 dzień przed jej rozpoczęciem.
Raul przyjmuje gości jako osoba fizyczna
Jest odpowiedzialny za tę usługę.
Od 298 zł za gościa
Minimum 1 279 zł, aby zarezerwować
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?