Śródziemnomorska kuchnia szefa kuchni Metusa
Kuchnia śródziemnomorska, kreatywne dania, świeże składniki, spersonalizowane menu
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Palma de Mallorca
Zapewniasz w swoim domu
Wyprawa dla smakoszy
508 zł 508 zł za gościa
Czterodaniowa podróż kulinarna przez kuchnię Balearów i Morza Śródziemnego, łącząca tradycję z innowacją.
Chwile śródziemnomorskie
508 zł 508 zł za gościa
Pełne życia menu z trzech dań z sezonowymi składnikami śródziemnomorskimi. Idealne na swobodną, a jednocześnie wyrafinowaną kolację.
Charakterystyczne wrażenia sensoryczne
508 zł 508 zł za gościa
6-daniowe menu degustacyjne z najwyższej klasy składnikami, artystycznym nakładaniem i kreatywnymi akcentami śródziemnomorskiej klasyki.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Metus), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
8 lat doświadczenia
Prywatny szef kuchni na Majorce; tworzę spersonalizowane menu z kuchnią śródziemnomorską.
Skup się na kuchni śródziemnomorskiej
Tworzę ekskluzywne, dostosowane do indywidualnych potrzeb doświadczenia gastronomiczne dla każdego klienta.
Samouczek kuchni
Nauczyłem się gotować, łącząc tradycję, pasję i kreatywność.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Inca, Palma de Mallorca, Sóller i Manacor. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 2 lat, maksymalna liczba gości: 100.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.
Metus przyjmuje gości jako osoba fizyczna
Jest odpowiedzialny za tę usługę.
508 zł Od 508 zł za gościa
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?




