Usługi Airbnb

Kucharze w: Maresme

Znajdź wyjątkowe usługi oferowane przez lokalnych specjalistów na Airbnb.

Wszystkie usługi kucharzy

Prywatny kucharz André

Kuchnia śródziemnomorska, francuska, włoska, japońska, indyjska oraz dania fusion.

Prywatny szef kuchni Santiago

Ciesz się doświadczeniem haute cuisine z renomowanym szefem kuchni.

Prywatny szef David

Profesjonalna kuchnia, cukiernia, czekoladownia, stylizacja gastronomiczna.

Prywatny kucharz Jorge Luis

Kuchnia śródziemnomorska, azjatycka i latynoamerykańska, specjalista od diet specjalnych.

Kreatywność szefa kuchni Baron Ze świeżych produktów

Kucharz specjalizujący się w kuchni śródziemnomorskiej, z pasją do świeżych i autentycznych smaków. Moja kuchnia łączy w sobie prostotę, kreatywność i śródziemnomorską duszę.

Prywatny kucharz Taty Fernandez

Rozkoszuj się spersonalizowanymi doznaniami kulinarnymi dzięki naszym usługom prywatnego szefa kuchni. Od kreatywnych tapas po pełne posiłki lub spersonalizowane menu. Przynosimy smaki, ciepło i duszę prosto na Twój stół.

Koktajle i tapas

Uczta z kreatywnymi tapas i koktajlami. Idealne na nieformalne spotkania z nutą wyrafinowania i zabawy. 2 ekskluzywne koktajle na osobę, stworzone do łączenia z tapasami

Prywatny kucharz Giorgio

Włoska, śródziemnomorska, fusion, prywatny szef kuchni, imprezy, haute cuisine.

Private Chef Dora

Kuchnia brazylijska, śródziemnomorska, bliskowschodnia, różnorodne doświadczenia kulinarne.

Kulinarna podróż z Andrem

Praca w kuchniach z gwiazdkami Michelin nauczyła mnie, jak tworzyć wyrafinowane dania.

Prywatny kucharz Moises

Kuchnia międzynarodowa, współczesne techniki, autor, produkt lokalny i sezon.

Prywatny kucharz Isaac

Autentyczne dania z ryżu i makaronu, przygotowywane z pasją i dbałością o szczegóły.

Prywatni kucharze oferujący idealne posiłki

Lokalni specjaliści

Zaspokój swój apetyt dzięki osobistym kucharzom i niestandardowym opcjom cateringu

Usługi dobrane pod kątem jakości

Każdy kucharz jest sprawdzany pod kątem doświadczenia kulinarnego

Doskonała reputacja

Co najmniej 2 lata pracy w branży gastronomicznej