Usługi Airbnb

Kucharze w: Decatur

Znajdź wyjątkowe usługi oferowane przez lokalnych specjalistów na Airbnb.

Wszystkie usługi kucharzy

Z polu na stół

Kuchnia od pola do stołu z produktami od lokalnych rolników, hodowców i rzemieślników

Angel Plates od szefa kuchni Ashley Angel

Szefowa kuchni Ashley Angel jest kulinarną wizjonerką, która pasjonuje się jedzeniem dla duszy. Specjalizuje się w tworzeniu niezapomnianych prywatnych doświadczeń kulinarnych za pośrednictwem swojej firmy cateringowej.

Menu afro-fusion od Giny

Jako nigeryjski kucharz i absolwent szkoły kulinarnej, dodaję zachodni akcent do dań afro-fusion.

Odważne latynoskie smaki od Gracieli

Łączę tradycyjne dania latynoskie z kreatywnymi akcentami, aby zapewnić niezapomniane doznania kulinarne.

Roślinne i surowe jedzenie od Debry

Moje jedzenie pomaga klientom poczuć się młodymi, energicznymi i pełnymi życia.

Pyszne smaki z całego świata z Desiree

Tworzę dania inspirowane kuchnią włoską, wyspiarską, śródziemnomorską, francuską i azjatycką.

Uczta fusion od szefa kuchni Bre Cadette

Jako praktykant, który został właścicielem usługi cateringowej, oferuję na imprezach jedzenie typu fusion.

Kuchnia międzynarodowa z Kat

Tworzę pyszne dania łączące haitańskie i francuskie smaki.

Indyjska kuchnia fusion od Andrei

Łączę tradycyjne indyjskie smaki z wpływami południowymi, meksykańskimi i włoskimi.

Eklektyczne smaki świata według Sama

Moje specjalności to lekkie dania amerykańskie, wykwintne jedzenie dla duszy i kuchnia światowa.

Luksusowe doświadczenie Shef – bez rezerwacji

Wygrałem konkurs Hulu Best in Dough i współpracowałem z Danielem Bouludem i Wolfgangiem Puckiem.

Roosevelt's Catering

Jako założyciel firmy cateringowej podkreślam smaki Południa dzięki wyrafinowanym talerzom.

Prywatni kucharze oferujący idealne posiłki

Lokalni specjaliści

Zaspokój swój apetyt dzięki osobistym kucharzom i niestandardowym opcjom cateringu

Usługi dobrane pod kątem jakości

Każdy kucharz jest sprawdzany pod kątem doświadczenia kulinarnego

Doskonała reputacja

Co najmniej 2 lata pracy w branży gastronomicznej