Usługi Airbnb

Kucharze w: Asheville

Znajdź wyjątkowe usługi oferowane przez lokalnych specjalistów na Airbnb.

Rozkoszuj się jedzeniem od prywatnego kucharza w: Asheville

Kucharz

Zrównoważona kuchnia śródziemnomorska z Amber

Jestem szefem kuchni w kilku restauracjach i specjalizuję się w kuchni śródziemnomorskiej. Przed studiowaniem w szkole kulinarnej trenowałem wysokiej klasy kuchnie. Wziąłem tymczasową pracę jako kucharz przygotowujący w wieku 17 lat, ale przekształciłem ją w udaną karierę.

Kucharz

Argentyńskie grillowanie Guillermo

18 lat doświadczenia. Specjalizuję się w argentyńskich technikach gotowania na wolnym ogniu. Urodziłem się i wychowałem w Buenos Aires. Od dziadka poznałam sekrety gotowania w ogniu. Posiadałem i prowadziłem Las Piedras, argentyński grill na Kostaryce.

Kucharz

Oryginalne smaki Amber

Jestem Kim, Twój konsjerż. Skonfigurujemy Twoją rezerwację i po dokonaniu rezerwacji skontaktujemy Cię z szefem kuchni Amber. W razie pytań skontaktuj się z nami. Szef kuchni Amber jest profesjonalnym szefem kuchni i edukatorem specjalizującym się w kuchni śródziemnomorskiej i nowoamerykańskiej. Mieszkając na południu, wkłada również swój własny akcent na dania kuchni południowej i wierzy w żywe, odważne smaki, które wydają oświadczenie. Amber, szefowa kuchni w wieku 23 lat, stworzyła dla studentów zaawansowany program kulinarny i zdobyła wiele nagród i nominacji na zawody kulinarne. • Culinary Arts AAS from AB Tech • Konkurs Mystery Basket 2018 - zwycięzca I miejsca • 2021 Best New Restaurant Chef Nomination • Nominacja najlepszych atrakcji kulinarnych w 2021 roku Nie możemy się doczekać wyjątkowej podróży kulinarnej do Twojego stołu.

Kucharz

Nowoczesne latynoskie smaki Kevina

10 lat doświadczenia zaczęłam w rodzinnej restauracji jako zmywarka i poszłam na górę. Uczęszczałam do szkoły kulinarnej w Asheville-Buncombe Community College. Pomogłem Oxomoco zdobyć gwiazdkę Michelina jako Chef de Cuisine.

Prywatni kucharze oferujący idealne posiłki

Lokalni specjaliści

Zaspokój swój apetyt dzięki osobistym kucharzom i niestandardowym opcjom cateringu

Usługi dobrane pod kątem jakości

Każdy kucharz jest sprawdzany pod kątem doświadczenia kulinarnego

Doskonała reputacja

Co najmniej 2 lata pracy w branży gastronomicznej