
Usługi Airbnb
Kucharze w: Charleston
Znajdź wyjątkowe usługi oferowane przez lokalnych specjalistów na Airbnb.
Rozkoszuj się jedzeniem od prywatnego kucharza w: Charleston

Kucharz
Herbata i catering
28 lat doświadczenia Mój mąż i ja jesteśmy właścicielami i prowadzimy 26 Divine, które obsługuje wydarzenia duże i małe. Ukończyłem Johnson & Wales University i Scottsdale Culinary Institute. Swoje umiejętności kulinarne wyróżniłem się w The Sanctuary i The Charleston Place.

Kucharz
Rozpieszczające dania Reggiego
10 lat doświadczenia rozpoczęłam kulinarną podróż w wieku 14 lat, z doświadczeniem - od grillowania na podwórku po wykwintną kuchnię. Trenowałam pod najlepszymi szefami kuchni i prowadziłam firmę typu farm-to-table przez ponad 4 lata. Gotowałam dla Dave 'a Chappelle' a, Chrisa Rock 'a i Ziona Williamsa.

Kucharz
Ekskluzywna atrakcja kulinarna w Charleston
23-letnie doświadczenie Pracuję jako zastępca szefa kuchni, szef kuchni i szef kuchni w różnych miejscach. Mam dyplom kulinarny z Culinary Institute of Charleston w Karolinie Południowej. Moje danie z krewetek i kasza było na liście Top 100 We Ate w Chicago Tribune.

Kucharz
Contemporary bistro by Devin
Cześć, jestem Kim i jestem Twoim konsjerżem z Food Fire + Knives. Po dokonaniu rezerwacji będziemy mogli pomóc Ci skonfigurować Twoją rezerwację i skontaktować Cię z szefem kuchni Devinem. Zawsze możesz zadawać mi pytania! Szef kuchni Devin zarządzał jednymi z najlepszych kuchni w okolicy Charleston/Summerville. Umieściła w pierwszej piątce w Heritage Fire Tour, konkursie gotowania na żywo na żywo w stanie. Posiada Associate of Applied Science (AAS) in Culinary Arts from Auguste Escoffier School of Culinary Arts.

Kucharz
Dining by Katie
16 lat doświadczenia pracowała na każdym stanowisku w profesjonalnej kuchni, w tym w cukierni. Uczęszczała do Scottsdale Culinary Institute i uzyskała dyplom pracownika zajmującego się sztuką kulinarną. Gotowała również na Aspen Food and Wine Festival i James Beard House.

Kucharz
Bespoke Dining by Chef John DiLeo
30 lat doświadczenia mam klasyczny francuski trening i głęboką więź z moim włoskim dziedzictwem. Studiowałam w Culinary Institute of America i trenowałam pod kierunkiem szefa kuchni Christiana Delouviera. Otworzyłem restauracje i hotele w Nowym Jorku, Nantucket, Key West i Moskwie.
Prywatni kucharze oferujący idealne posiłki
Lokalni specjaliści
Zaspokój swój apetyt dzięki osobistym kucharzom i niestandardowym opcjom cateringu
Usługi dobrane pod kątem jakości
Każdy kucharz jest sprawdzany pod kątem doświadczenia kulinarnego
Doskonała reputacja
Co najmniej 2 lata pracy w branży gastronomicznej