Usługi Airbnb

Kucharze w: Bagno A Ripoli

Znajdź wyjątkowe usługi oferowane przez lokalnych specjalistów na Airbnb.

Rozkoszuj się jedzeniem od prywatnego kucharza w: Bagno A Ripoli

Kucharz

Florencja

Luksusowa kuchnia z szefem kuchni Antonio Patellą

9 lat doświadczenia trenowałem w słynnej szkole ALMA i pracowałem w restauracjach z gwiazdkami Michelina. Studiowałam w szkole ALMA i trenowałam w najlepszych restauracjach San Domenico i Enrico Bartolini. Po szkole ALMA i pracy w dwóch restauracjach z gwiazdkami Michelina gotowałam na całym świecie.

Kucharz

Mouthwatering Florentine Dinner at Valeria's Table

Tworzę wyjątkowe i transformujące doświadczenia dla gości z całego świata. Jestem kucharzem domowym i gospodarzem wydarzeń. Konsultant ds. marki i hotelarstwa. Gotowanie to sposób, w jaki wyrażam swoją miłość do innych. Myślę, że dobre jedzenie powinno wyglądać jak przytulenie. Za każdym z naszych ulubionych dań znajduje się wspomnienie z dzieciństwa, specjalna okazja, historia do opowiedzenia. Uwielbiam wkładać ten rodzaj uczucia do dania i gotować z wysokiej jakości składników. Andrea, mój partner, jest profesjonalnym muzykiem. Odziedziczył swoją pasję do jedzenia po dziadku, profesjonalnym szefie kuchni, który nauczył go sztuki tradycyjnej kuchni włoskiej. Jest studentem trzeciego poziomu, który ukończył studia na włoskim Sommelier Association. Wspólnie zdecydowaliśmy się otworzyć drzwi naszego domu dla nowych przyjaciół, miłośników jedzenia i podobnie myślących podróżników, aby podzielić się naszymi pasjami i naszą wizją dobrego życia.

Kucharz

Florencja

Włoskie smaki Valentiny

Jestem pasjonatem lokalnego sommeliera, a także szefem kuchni, który pracował w renomowanych włoskich restauracjach i hotelach. Jestem entuzjastycznie nastawiony do dzielenia się swoją wiedzą na temat wina i jedzenia. Łączę toskańskie przepisy, pasję do lokalnych i organicznych składników oraz degustację wina, tworząc wyjątkową fuzję. Ukończyłam szkołę kulinarną we Florencji i mam 13-letnie doświadczenie jako szef kuchni Jestem członkiem Włoskiego Stowarzyszenia Sommelierów (Ais) jako Sommelier i degustator.

Kucharz

Montecatini Terme

A taste of Toscany by Amerigo

30 lat doświadczenia Moja kariera kulinarna obejmuje kuchnie we Włoszech, Anglii, Francji i Stanach Zjednoczonych. Ukończyłem szkolenie sommeliera i kursy związane z łączeniem jedzenia i wina. We Florencji otworzyłem Ristorante Baccarossa, 40-osobową restaurację specjalizującą się w rybach.

Kucharz

Creative Tuscan Cooking by Chef Maria Virginia

3 lata doświadczenia Dorastając we własnej restauracji, nauczyłem się podstaw tradycyjnej kuchni toskańskiej. Ukończyłem zajęcia specjalizacyjne we Włoszech. Jestem właścicielem i szefem kuchni Loft, Via della Paz 42.

Kucharz

Gourmet dinner by Chef Giacomo Petri

Studiowałam w szkole hotelowej jako młodzież, a przez lata studiowałam kuchnię międzynarodową, uczęszczając na mistrzowskie zajęcia z wiodącymi szefami kuchni, aby nauczyć się najnowocześniejszych technik i systemów gotowania. Moja pasja i powołanie do gotowania napędzają mój zawód jako prywatny profesjonalny szef kuchni. Moja prywatna działalność szefa kuchni jest uznawana w kraju i działa od ponad 10 lat i jest bardzo popularna w Toskanii, gdzie jest liderem.

Prywatni kucharze oferujący idealne posiłki

Lokalni specjaliści

Zaspokój swój apetyt dzięki osobistym kucharzom i niestandardowym opcjom cateringu

Usługi dobrane pod kątem jakości

Każdy kucharz jest sprawdzany pod kątem doświadczenia kulinarnego

Doskonała reputacja

Co najmniej 2 lata pracy w branży gastronomicznej