Kuchnia toskańska i śródziemnomorska z Alessandro
Szef kuchni z wykształceniem w zakresie kuchni międzynarodowej i solidnym doświadczeniem zdobytym w ważnych hotelach i restauracjach. Dbałość o jakość i sezonowość składników, aby zapewnić wyjątkowe wrażenia
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Florencja
Zapewniasz w swoim domu
Doświadczenie z szefem kuchni
233 zł 233 zł za gościa
Minimum 847 zł, aby zarezerwować
podróż przez prawdziwe smaki Toskanii, z wykorzystaniem lokalnych produktów
przystawka – pappa al pomodoro i burrata
pierwsze danie – domowe tagliatelle z toskańskim ragù
course – duży kawałek wieprzowiny przyrządzony w starym stylu z jabłkami i śliwkami
deser – creme brulee
Smaki Toskanii 1
276 zł 276 zł za gościa
Minimum 932 zł, aby zarezerwować
Zanurz się w toskańskich smakach dzięki 4 tradycyjnym daniom, które otworzą przed Tobą nowe horyzonty
Przystawka: tatar ze scottony z bruschettą z kwaśnym masłem i sardelkami
Pierwsze danie: domowe pici z pomidorem i czosnkiem
danie główne: peposo all'imprunetina (gulasz wołowy w winie z pieprzem), fasola w słoiku
Deser: Creme Bruleè
Smaki Toskanii 2
276 zł 276 zł za gościa
Minimum 932 zł, aby zarezerwować
Zanurz się w toskańskich smakach dzięki 4 tradycyjnym daniom, które otworzą przed Tobą nowe horyzonty
Przystawka: sałatka z kopru włoskiego z cytrusami, posiekanymi pistacjami i kanapką z chlebem i smalcem Colonnata
Pierwsze danie: domowe trotelini z ziemniakami z Mugello z toskańskim sosem mięsnym
Danie główne: duży kawałek pieczonej wieprzowiny z jabłkiem i śliwkami
Deser: crème caramel
Smaki Toskanii 3
318 zł 318 zł za gościa
Minimum 1 059 zł, aby zarezerwować
Zanurz się w toskańskich smakach dzięki 4 tradycyjnym daniom, które otworzą przed Tobą nowe horyzonty
Przystawka: toskańskie wędliny, tradycyjne crostini z wątróbką drobiową
Pierwsze danie: domowe tagliatelle z ragu z kaczki
Danie główne: Pierś z kaczki CBT pomarańczowy sos ziemniaki au gratin czarny tarfuo
Czekoladowy flan z miękkim środkiem
P
Smaki Toskanii 4
318 zł 318 zł za gościa
Minimum 1 016 zł, aby zarezerwować
Zanurz się w toskańskich smakach dzięki 4 tradycyjnym daniom, które otworzą przed Tobą nowe horyzonty
Przystawka: marynowane carpaccio ze scottony i czarna trufla:
Pierwsze danie: domowe pappardelle z dzikiem
Danie główne: filet wołowy z fasolką szparagową i bekonem z truflem letnim
Deser: tradycyjne tiramisu
Morze w domu
373 zł 373 zł za gościa
Minimum 699 zł, aby zarezerwować
4-daniowe menu z owocami morza
Przystawka: marynowany łosoś w sosie z buraków, gin jałowcowy, przecier z marchewki z masłem, pesto z lubczyka i kandyzowana cytryna
pierwsze danie Spaghetti z małżami i bottargą
danie główne z labraksa z ziemniakami i oliwkami
Deser kremowy z karmelizacją
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Alessandro), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
25 lat doświadczenia
Mam doświadczenie w dużych hotelach w Berlinie, w międzynarodowej kuchni francuskiej i włoskiej
Praca w Adlon i Nhow
Kreatywność, szacunek i miłość: moja kuchnia mówi językiem emocji
Posiadacz dyplomu kulinarnego
Uzyskałem dyplom kucharza w Niemczech w Berlinie w 2018 roku
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Ocena 5.0 na 5 gwiazdek na podstawie 2 recenzji
Widać 0 z 0 elementów
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Florencja, Grassina, Antella i Fiesole. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 18 lat.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.
Alessandro przyjmuje gości jako osoba fizyczna
Jest odpowiedzialny za tę usługę.
373 zł Od 373 zł za gościa
Minimum 699 zł, aby zarezerwować
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?






