Usługi Airbnb

Kucharze w: Badalona

Znajdź wyjątkowe usługi oferowane przez lokalnych specjalistów na Airbnb.

Wszystkie usługi kucharzy

Prywatny kucharz André

Kuchnia śródziemnomorska, francuska, włoska, japońska, indyjska oraz dania fusion.

Prywatny szef kuchni Santiago

Ciesz się doświadczeniem haute cuisine z renomowanym szefem kuchni.

Prywatny szef David

Profesjonalna kuchnia, cukiernia, czekoladownia, stylizacja gastronomiczna.

Kuchnia galicyjska z Maruxą

Hiszpańskie i śródziemnomorskie korzenie z globalnymi wpływami. Szacunek dla produktu.

Prywatny kucharz Jaume

Śródziemnomorska, międzynarodowa, wegańska, wykwintne dania z ryżu.

Domowa kuchnia Teo

Kod promocyjny: BCNXMASS30 – 30% zniżki do 31.12. Zarezerwuj teraz na późniejszy termin w 2026 roku. Specjalizuję się w zdrowej kuchni i zostałem wybrany pracownikiem kwartału w Hyatt Regency.

Prywatny kucharz Ciro

Włoska kuchnia, tradycyjna i nowoczesna, neapolitańskie specjały.

Prywatny kucharz Jorge Luis

Kuchnia śródziemnomorska, azjatycka i latynoamerykańska, specjalista od diet specjalnych.

Prywatny kucharz Jaume

Śródziemnomorska, międzynarodowa, wegańska, wykwintne dania z ryżu.

Kreatywność szefa kuchni Baron Ze świeżych produktów

Kucharz specjalizujący się w kuchni śródziemnomorskiej, z pasją do świeżych i autentycznych smaków. Moja kuchnia łączy w sobie prostotę, kreatywność i śródziemnomorską duszę.

Prywatny kucharz Taty Fernandez

Rozkoszuj się spersonalizowanymi doznaniami kulinarnymi dzięki naszym usługom prywatnego szefa kuchni. Od kreatywnych tapas po pełne posiłki lub spersonalizowane menu. Przynosimy smaki, ciepło i duszę prosto na Twój stół.

Tradycyjna i innowacyjna kuchnia szefa kuchni Giuseppe

Tradycyjna i innowacyjna kuchnia, szanująca środowisko i tradycje.

Prywatni kucharze oferujący idealne posiłki

Lokalni specjaliści

Zaspokój swój apetyt dzięki osobistym kucharzom i niestandardowym opcjom cateringu

Usługi dobrane pod kątem jakości

Każdy kucharz jest sprawdzany pod kątem doświadczenia kulinarnego

Doskonała reputacja

Co najmniej 2 lata pracy w branży gastronomicznej