Usługi Airbnb

Kucharze w: Raiguer

Znajdź wyjątkowe usługi oferowane przez lokalnych specjalistów na Airbnb.

Wszystkie usługi kucharzy

Prywatna kolacja na zamówienie od Jacksona

Kolorowe posiłki z lokalnymi produktami i przepisami z całej Majorki

Najlepsze dania z ryżem i paella od Davida

Oferuję doświadczenia kulinarne ze świeżymi składnikami i tradycyjnymi technikami.

Kuchnia baskijsko-śródziemnomorska z Carlosem

Oferuję wyjątkowe i wielokrotnie nagradzane połączenie smaków kuchni baskijskiej i śródziemnomorskiej.

Grillowanie śródziemnomorskie z José

Tworzę niezapomniane doświadczenia grillowania z głęboko zakorzenioną tradycją rodzinną.

Autentyczny argentyński grill z Marcelo

Jestem argentyńskim szefem kuchni, który wnosi autentycznego ducha parrilli do każdego posiłku.

Kuchnia majorkańska z Llucią

Tradycyjna kuchnia majorkańska i balearska z wykorzystaniem lokalnych produktów wysokiej jakości.

Wysokiej klasy kuchnia z Marią

Wysoka kuchnia, odżywianie dla sportowców, kreatywność i opieka nad małymi grupami.

Hiszpańskie wypieki i tradycyjna kuchnia z Isabel

Specjalizuję się w tradycyjnej i regionalnej kuchni hiszpańskiej. Rozdaję radość poprzez jedzenie.

Prywatna kolacja przygotowana przez Eliasa

Oferuję prywatne menu, które łączą tradycję, innowację i pasję do każdego posiłku.

Majorkańskie menu degustacyjne przygotowane przez Jonathana

Mam 13 lat doświadczenia w przygotowywaniu wykwintnych dań z tradycyjnych menu sezonowych z Majorki.

Lecznicza kuchnia wegańska z Mariana

Od jachtów po domy gwiazd – przygotowuję organiczne, wegańskie dania, które dodają energii.

Kulinarne doświadczenie na Majorce z Lucasem

Zamów szefa kuchni z nagrodą Michelin, który przygotuje dania w Twoim domu wakacyjnym ze świeżych lokalnych składników.

Prywatni kucharze oferujący idealne posiłki

Lokalni specjaliści

Zaspokój swój apetyt dzięki osobistym kucharzom i niestandardowym opcjom cateringu

Usługi dobrane pod kątem jakości

Każdy kucharz jest sprawdzany pod kątem doświadczenia kulinarnego

Doskonała reputacja

Co najmniej 2 lata pracy w branży gastronomicznej