Usługi Airbnb

Kucharze w: Raiguer

Znajdź wyjątkowe usługi oferowane przez lokalnych specjalistów na Airbnb.

Rozkoszuj się jedzeniem od prywatnego kucharza w: Raiguer

Kucharz

Kuchnia śródziemnomorska Juana Carlosa

20 lat doświadczenia Pochodząc z Argentyny, spędziłam 15 lat doskonaląc swoje umiejętności we Włoszech. Zdobyłam doświadczenie w uznanych hiszpańskich restauracjach Lasarte i Kursaal. Nauczyłem się od szefa kuchni za trzygwiazdkową restauracją Michelin w Kraju Basków.

Kucharz

Mediterranean grilling by José

12 lat doświadczenia zawsze uczę się, ewoluuję i tworzę nowe sposoby na podniesienie dań z grilla. Moi dziadkowie nauczyli mnie wszystkiego, od wyboru drewna po wybór najlepszych cięć. Mam wieloletnie praktyczne doświadczenie w grillowaniu, które pozwoliło mi opanować moje rzemiosło.

Kucharz

Mallorcan culinary experience by Lucas

25 lat doświadczenia pracowałem w restauracjach z gwiazdkami Michelina oraz jako szef kuchni w Londynie i Sydney. Posiadam dyplom z zarządzania hotelami i gościnności oraz ukończyłem kurs mistrzowski. Miałem zaszczyt gotować dla Oscarów 2017 i służyć Sir Paulowi McCartneyowi w Brighton.

Kucharz

Najlepszy ryż i paellas autorstwa Davida

5 lat doświadczenia szefa kuchni w domu na Majorce, specjalizujący się w ryżu, paellas, fideuàs i tapas. Zostałam przeszkolona w zakresie technik ryżu z Alex del Vicio i Edu Torres w Molino Roca. Gotowałem dla federacji piłkarskiej Balearów, dla federacji Padel, między innymi dla byłego piłkarza Rogera Smitha i przedsiębiorcy Argentino Manolo Ugarte

Kucharz

Taste of the Mediterranean with Paul

21 lat doświadczenia Szeroka perspektywa kulinarna, specjalizująca się w kuchni śródziemnomorskiej, peruwiańskiej i japońskiej. Trenowałem na Universidad Gastronómica de las Islas Baleares. Byłem szefem kuchni w azjatyckiej restauracji Arume. Pracowałam w wielu miejscach na świecie

Kucharz

Mediterranean fine dining by Metus

8 lat doświadczenia W przypadku romantycznych kolacji i specjalnych wydarzeń przygotowuję odważne posiłki inspirowane kuchnią śródziemnomorską. Podążając za moją miłością do gastronomii, nauczyłem się gotować, mieszać pasję i tradycję. Zaproponowałem swoje specjalistyczne menu na liczne wysokiej klasy restauracje.

Wszystkie usługi kucharzy

Kuchnia baskijsko-śródziemnomorska autorstwa Carlosa

Mam 18-letnie doświadczenie. Gotowałam w kilku renomowanych restauracjach, w tym w Etxanobe z gwiazdkami Michelina. Trenowałem w Leioa Hospitality School i mam dodatkowe szkolenie z kuchni tajskiej. Uczestniczyłem i wygrałem kilka konkursów pintxos w Kraju Basków.”

Italian fusion dining by Giuseppe

21 lat doświadczenia gotowałam i dużo podróżowałam po całych Włoszech, pracując w wielu znakomitych restauracjach. Pracowałam w kuchni w Ducati Caffé, Gusto, Sycylii i innych. Przygotowałam menu all-sushi ze świeżymi rybami i owocami morza dla renomowanej rodziny aktora.

Fusion cuisine by Eduardo

Jestem hiszpańskim szefem kuchni, który gotuje w jachtach, hotelach i restauracjach w całej Europie. Trenowałem w kuchniach międzynarodowych od Bilbao po Nowy Jork. Ostatnie 4 zimy spędziłem jako osobisty szef kuchni właściciela jachtu w Nowym Jorku i Włoszech.

Healing vegan cuisine by Mariana

Jestem szefem kuchni na bazie roślin i koncentruję się na surowej kuchni wegańskiej i żywieniu sportowym. Trenowałam z szefem kuchni roślinnej Matthew Kenneyem i studiowałam w Le Cordon Bleu. Gotuję dla sportowców, celebrytów i znanych klientów.

Taste of the Mediterranean por Pau

21 lat doświadczenia pracowałem na różnych kontynentach i w różnych krajach, poszerzając swoją kulinarną perspektywę. Nauczyłem się na UIB Gastronomic University of the Balearic Islands and Paul Bocuse Institute. Pracowałem jako szef kuchni w słynnej restauracji Arume.

Śródziemnomorska wykwintna kuchnia autorstwa Paula

15 lat doświadczenia Od 17 roku życia podróżowałam do Tajlandii, Urugwaju i nie tylko, aby kontynuować swoją karierę. Trenowałem na UIB Gastronomic University of the Balearic Islands and the Lyfe Institute. Mój czas w Michelin z gwiazdkami Xoriguer i Sumaq doprowadził mnie do pracy szefa kuchni w Arume.

Cocina sin frontier por Julian

12 lat doświadczenia Trayectoria en bodegas de Mendoza, hotel Casa San Agustín en Cartagena i San Ignacio. Doskonaliłam swoją wiedzę kulinarną na dwuletnim studiach podyplomowych. Pracowałem jako prywatny kucharz nad wybitną osobowością w Forbes.

Śródziemnomorska atrakcja z szefem kuchni Estebanem

10 lat doświadczenia Prowadzi AMAR SUSHI w Santa Catalina Market, oferując uduchowione, świeże owoce morza i dania sushi, które trenowałem w Escuela de cocina de Córdoba w Argentynie. AMAR SUSHI & SEAFOOD BAR in Palma earns 5-star rating and local acclaim for quality dishes

FlavorsDeMallorca z szefem kuchni Estebanem

20 lat doświadczenia szefa kuchni pasjonat i kreatywności, łączą świeżość i tradycję w każdym daniu. W 2004 roku uzyskałam dyplom w Professional Cooking School of Córdoba w Argentynie. Mam długie doświadczenie w Argentynie, Włoszech, Formenterze i Majorce.

Latin American fusion dining

20 lat doświadczenia pracowałem w Ameryce Łacińskiej i USA. Trenowałem pod kierunkiem szefa kuchni Saverio Stassi w szkole gastronomicznej Universidad de los Andes. Kieruję zespołem kulinarnym w Hotelu Sierra Linda.

Kreatywna kuchnia śródziemnomorska z Graciela

30 lat doświadczenia nauczyłem się od mojej matki, która była prywatnym szefem kuchni tunezyjskiego prezydenta Habiba Bourguiba. Nauczyłem się również prowadzić własną restaurację, a także z gotowania rodzinnego i eventowego. Prowadzę własną restaurację w Palma de Mallorca, a latem gotuję prywatnie dla innych.

Prywatna restauracja na zamówienie z Jackson

20 lat doświadczenia w prowadzeniu firmy cateringowej w Wielkiej Brytanii, ale teraz świętuję smaki Hiszpanii. Pracowałam w AP&Co., jednej z najlepszych firm cateringowych w Londynie. Zostałam uznana za najlepszą firmę cateringową we wschodniej Anglii.

Prywatni kucharze oferujący idealne posiłki

Lokalni specjaliści

Zaspokój swój apetyt dzięki osobistym kucharzom i niestandardowym opcjom cateringu

Usługi dobrane pod kątem jakości

Każdy kucharz jest sprawdzany pod kątem doświadczenia kulinarnego

Doskonała reputacja

Co najmniej 2 lata pracy w branży gastronomicznej