Usługi Airbnb

Kucharze w: Pozuelo de Alarcón

Znajdź wyjątkowe usługi oferowane przez lokalnych specjalistów na Airbnb.

Wszystkie usługi kucharzy

Tradycyjne jedzenie w Javier

Jestem szefem kuchni, a francuski minister osobiście pogratulował mi moich potraw.

Przekąski do dzielenia się

Mam różnorodne doświadczenie w kuchniach z różnych zakątków świata, lubię sprawiać, że ludzie cieszą się doświadczeniem kulinarnym, jakby restauracja była w domu.

Gotowanie dla wielu osób z szefem kuchni Jóse

Uczyłem się w prestiżowej szkole kulinarnej Le Cordon Bleu.

Hispaniczna kuchnia fusion w domu przygotowana przez Jose

Jestem szefem kuchni i brałem udział w programach Telecinco i Radio Televisión Española.

Śródziemnomorski smak od Javiera

Prywatny szef kuchni na jachcie z ponad 20-letnim doświadczeniem w basenie Morza Śródziemnego, łączący tradycję, kreatywność, świeże produkty, prostą kuchnię, smak i uczciwość.

Śródziemnomorska kuchnia hiszpańska

Jestem szefem kuchni i profesjonalnym krojczym szynki, który lubi mieszać smaki meksykańskie i hiszpańskie.

Eklektyczne smaki fusion od Álvaro

Jako szef kuchni i sommelier w restauracji hiszpańskiej byłem szefem kuchni w restauracji wyróżnionej dwiema gwiazdkami Michelin.

Wyjątkowa kuchnia jamajska od Kingz Kitchen

Oferuję autentyczną kuchnię jamajską z nowoczesnym akcentem, wykorzystując innowacyjne techniki.

Smaki świata – doświadczenie fuzji

Szef kuchni Le Cordon Bleu z 15-letnim doświadczeniem w najlepszych restauracjach i 5-gwiazdkowych hotelach.

Śródziemnomorska kolacja z Francesco

Jestem szefem kuchni, konsultantem i instruktorem, który wnosi pasję i wiedzę do swoich klientów.

Szef kuchni i właściciel restauracji Canalla Izakaya w Madrycie

Łączę globalne smaki z precyzją i kreatywnością.

Autentyczne meksykańskie smaki z Sarą

Tworzę dania, które opowiadają historie i przenoszą Meksyk na stół.

Prywatni kucharze oferujący idealne posiłki

Lokalni specjaliści

Zaspokój swój apetyt dzięki osobistym kucharzom i niestandardowym opcjom cateringu

Usługi dobrane pod kątem jakości

Każdy kucharz jest sprawdzany pod kątem doświadczenia kulinarnego

Doskonała reputacja

Co najmniej 2 lata pracy w branży gastronomicznej