Wysoka kuchnia madrycka autorstwa José Luisa
Gotowałem w 5-gwiazdkowych hotelach, takich jak The Palace.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Madryt
Zapewnione przez gospodarza (Taberna & Media)
Tapas dla smakoszy z winem
298 zł za gościa
Delektuj się tapas haute cuisine w połączeniu z wybranymi markami. To menu oferuje tradycję, innowację i smak w każdym kęsie. To idealne miejsce dla ciekawskich smakoszy, którzy chcą spróbować czegoś nowego.
Klasyczne tapas z winem
298 zł za gościa
Odkryj na nowo smak tradycyjnych tapas w towarzystwie znakomitych win. Ta opcja jest hołdem dla tradycyjnej kuchni hiszpańskiej.
Śródziemnomorskie tapas z winem
341 zł za gościa
Delektuj się najświeższymi tapas, inspirowanymi kuchnią naszego morza. To menu jest pełne oliwy z oliwek, owoców morza, warzyw i przypraw, którym towarzyszą napoje przypominające piasek i sól.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Jose Luis), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
40 lat doświadczenia
Gotowałem z szefami kuchni, takimi jak Claude Maison, Alain Guigan, Francisco Rubio i Luis Irizar.
Ważne wydarzenie w karierze
Wspomniano o mnie w przewodnikach Macarfi, Repsol i Time Out Madrid.
Edukacja i szkolenia
Uczyłam się w Szkołach Hotelarskich Lago i María Zallas.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Dokąd się udasz
Taberna & Media
28009, Madryt, Wspólnota Madrytu, Hiszpania
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 18 lat, maksymalna liczba gości: 10.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 1 dzień przed jej rozpoczęciem.
Jose Luis przyjmuje gości jako firma
Jest odpowiedzialny za tę usługę.
Od 298 zł za gościa
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?