Usługi Airbnb

Kucharze w: Gif-sur-Yvette

Znajdź wyjątkowe usługi oferowane przez lokalnych specjalistów na Airbnb.

Wszystkie usługi kucharzy

Kreacje szefa kuchni Matteo – Smak i pasja

Każde danie to wyjątkowe dzieło inspirowane porami roku i moim doświadczeniem. Moim celem jest pobudzenie zmysłów kuchnią szczera, hojną i pełną charakteru.

Prywatny szef kuchni Bastien

Jako szef kuchni oferuję bogate i kreatywne doświadczenia kulinarne, szacunek dla produktów i harmonię smaków, a także promuję francuską gastronomię.

Prywatny kucharz Toko Essom

Intuicyjnie śmiałe i kreatywne dania, przygotowywane z niezmienną finezją, która z każdym kęsem przekazuje pasję, intymna kuchnia podyktowana sezonami

Brunch słodki / wytrawny

Aby spędzić miło niedzielę i czerpać radość z paryskiego życia, daj się skusić na ten wykwintny brunch

Współczesna kuchnia francuska autorstwa Margot Beck

Jako szefowa kuchni tworzę wyrafinowane i etyczne doświadczenia gastronomiczne oparte na produktach roślinnych i kwiatowych, łącząc lokalne, sezonowe produkty z dopasowanymi do nich daniami i winami lub koktajlami.

Dolce Vita przy stole

Kuchnia jest dla mnie sercem mojej kultury: prostota, tradycja i gościnność przekształcone w autentyczne doświadczenia.

Menu Antonina

Przed przygotowaniem menu, które następnie przedstawiam gościom do zatwierdzenia, zbieram od nich wszelkie informacje dotyczące ich upodobań, pragnień i specjalnych życzeń.

Inspirowana kuchnia francuska, autorstwa Christophe

Zapraszam do przeżycia oryginalnych wrażeń dzięki przyjaznej kuchni pełnej smakowych odkryć.

Sezonowa francuska restauracja Nabil

W mojej kuchni celebruję proste piękno produktów sezonowych.

Globalne smaki z Patrickiem

Zabiorę Cię w podróż po świecie, podczas której spróbujesz dań z różnych kuchni.

Prywatni kucharze oferujący idealne posiłki

Lokalni specjaliści

Zaspokój swój apetyt dzięki osobistym kucharzom i niestandardowym opcjom cateringu

Usługi dobrane pod kątem jakości

Każdy kucharz jest sprawdzany pod kątem doświadczenia kulinarnego

Doskonała reputacja

Co najmniej 2 lata pracy w branży gastronomicznej