Usługi Airbnb

Kucharze w: Londyn

Znajdź wyjątkowe usługi oferowane przez lokalnych specjalistów na Airbnb.

Wszystkie usługi kucharzy

Wyrafinowane dania z mięsa i owoców morza od Barry'ego

Doskonaliłem swoje umiejętności z takimi kulinarnymi sławami jak Jamie Oliver, Rick Stein i Paul Ainsworth.

Azjatycko-francuska kuchnia fusion autorstwa Philippe

Francusko-japońskie połączenie smaków z umami, równowagą, precyzją i niespodzianką.

Fusion karaibsko-azjatycka od Michele

Z pasją tworzy autentyczne, wyjątkowe smaki łączące kuchnię karaibską i azjatycką.

Odważne dania fusion od Geralda

Łączę bliskowschodnie i europejskie smaki w niezapomniane dania.

Śródziemnomorskie kolacje z Luigim

Studiowałem gotowanie naturalne w King's College London i brałem udział w programie „Cuochi d'Italia”.

Wyrafinowana kuchnia hotelowa z Jonathanem

„W każdym daniu łączę różnorodność i precyzję, tworząc niezapomniane doznania kulinarne, które zachwycają zmysły i pozostawiają trwałe wrażenia”.

Brytyjska uczta z Karlem

Były cukiernik z Mayfair, obecnie pracujący w domach UHNW, aby tworzyć spersonalizowane usługi gastronomiczne

Globalne smaki i grill u Seana

Przygotuję dla Ciebie posiłek jak w restauracji – od grillowania na węglu drzewnym po wyrafinowaną kuchnię japońską.

Pyszne jedzenie dla ciała, umysłu i duszy

Zdrowa i pyszna żywność roślinna, z uwzględnieniem zrównoważonego rozwoju i sezonowości.

Globalne smaki i grill u Seana

Moje eklektyczne menu inspirowane jest daniami kantońskimi, wędzonym mięsem i kuchnią japońską.

Włoskie menu od Giovanniego

Gotowałem w najlepszych włoskich restauracjach, w tym w Al Duca w centrum Londynu.

Klasyczne włoskie menu Sebastiana

Przygotowuję autentyczne włoskie dania, używając wysokiej jakości składników sezonowych.

Prywatni kucharze oferujący idealne posiłki

Lokalni specjaliści

Zaspokój swój apetyt dzięki osobistym kucharzom i niestandardowym opcjom cateringu

Usługi dobrane pod kątem jakości

Każdy kucharz jest sprawdzany pod kątem doświadczenia kulinarnego

Doskonała reputacja

Co najmniej 2 lata pracy w branży gastronomicznej