Usługi Airbnb

Kucharze w: Gènova

Znajdź wyjątkowe usługi oferowane przez lokalnych specjalistów na Airbnb.

Rozkoszuj się jedzeniem od prywatnego kucharza w: Gènova

Kucharz

Kuchnia śródziemnomorska Juana Carlosa

20 lat doświadczenia Pochodząc z Argentyny, spędziłam 15 lat doskonaląc swoje umiejętności we Włoszech. Zdobyłam doświadczenie w uznanych hiszpańskich restauracjach Lasarte i Kursaal. Nauczyłem się od szefa kuchni za trzygwiazdkową restauracją Michelin w Kraju Basków.

Kucharz

Najlepszy ryż i paellas autorstwa Davida

5 lat doświadczenia szefa kuchni w domu na Majorce, specjalizujący się w ryżu, paellas, fideuàs i tapas. Zostałam przeszkolona w zakresie technik ryżu z Alex del Vicio i Edu Torres w Molino Roca. Gotowałem dla federacji piłkarskiej Balearów, dla federacji Padel, między innymi dla byłego piłkarza Rogera Smitha i przedsiębiorcy Argentino Manolo Ugarte

Kucharz

Taste of the Mediterranean with Paul

21 lat doświadczenia Szeroka perspektywa kulinarna, specjalizująca się w kuchni śródziemnomorskiej, peruwiańskiej i japońskiej. Trenowałem na Universidad Gastronómica de las Islas Baleares. Byłem szefem kuchni w azjatyckiej restauracji Arume. Pracowałam w wielu miejscach na świecie

Kucharz

International Culinary Expertise by Chef Francesco

20 lat doświadczenia pracuję na całym świecie w ekskluzywnych restauracjach, prywatnych klubach i luksusowym cateringu. Ukończyłam liceum Hospitality High School w Avellino we Włoszech. Wystąpiłam w rosyjskim magazynie lifestylowym i ABC Mallorca Lifestyle Magazine.

Kucharz

Palma

Śródziemnomorskie smaki Raúla

11 lat doświadczenia trenowałem z najlepszymi szefami kuchni w Madrycie i Londynie, zanim udoskonaliłem swoje rękodzieło na Majorce. Dorastałam zahipnotyzowana przez matkę i wuja w kuchni. Trenowałam w restauracjach z gwiazdkami Michelina u Gerharda Schwaigera i Stefana Brunnera.

Kucharz

Kuchnia baskijsko-śródziemnomorska autorstwa Carlosa

Mam 18-letnie doświadczenie. Gotowałam w kilku renomowanych restauracjach, w tym w Etxanobe z gwiazdkami Michelina. Trenowałem w Leioa Hospitality School i mam dodatkowe szkolenie z kuchni tajskiej. Uczestniczyłem i wygrałem kilka konkursów pintxos w Kraju Basków.”

Prywatni kucharze oferujący idealne posiłki

Lokalni specjaliści

Zaspokój swój apetyt dzięki osobistym kucharzom i niestandardowym opcjom cateringu

Usługi dobrane pod kątem jakości

Każdy kucharz jest sprawdzany pod kątem doświadczenia kulinarnego

Doskonała reputacja

Co najmniej 2 lata pracy w branży gastronomicznej