Usługi Airbnb

Kucharze w: Esher

Znajdź wyjątkowe usługi oferowane przez lokalnych specjalistów na Airbnb.

Wszystkie usługi kucharzy

Włoskie menu Giovanniego

26-letnie doświadczenie Pracuję w różnych włoskich restauracjach, od nowoczesnych trattorii po wyśmienitą kuchnię. Uzyskałam dyplom w szkole kulinarnej w Neapolu we Włoszech. Miałem przyjemność gotować dla Valentino Rossiego, Szewczenki i Riccardo Scamarcio.

Klasyczne posiłki i wyrafinowane menu degustacyjne Alana

25 lat doświadczenia pracuję w znakomitych restauracjach, luksusowych hotelach i ekskluzywnych pubach gastronomicznych. Mam dyplom NVQ Level 3 z branży hotelarskiej i cateringowej. Pracowałam w londyńskim rozdziale 1, gdzie pomogłam zespołowi w zdobyciu gwiazdki Michelina.

Seasonal plant-forward dining by Maisie

17 lat doświadczenia ściśle współpracuję z gospodarstwami ekologicznymi i korzystam z produktów pochodzenia odżywczego, w przemyślany sposób uprawianych. Lata praktycznego treningu w różnych kuchniach wzbogaciły moje umiejętności. Moja piekarnia i jadłodajnia we wschodnim Londynie celebrują lokalne składniki z globalnymi inspiracjami.

Proste składniki, tony smaku Panagiotis

11 lat doświadczenia, którego nauczyłem się w Angler, City Social i Pollen Street Social, wszystkie z gwiazdkami Michelina. Ukończyłem 2-letni program kulinarny w Grecji, obejmujący przygotowanie i zaawansowane techniki. Przez cały rok byłem pracownikiem miesiąca w Angler, restauracji z gwiazdkami Michelina.

Włoska i śródziemnomorska wyśmienita kuchnia Giovanniego

11 lat doświadczenia Mam doświadczenie szefa kuchni w restauracjach z gwiazdkami Michelina, luksusowych hotelach i prywatnych wydarzeniach. Trenowałam wyśmienite restauracje i restauracje z gwiazdkami Michelina we Włoszech i Wielkiej Brytanii. Gotuję dla VIP-ów, prezesów, a nawet rodziny królewskiej, a także mam luksusowe doświadczenia hotelowe.

Eat like a rockstar by Mitch

15 lat doświadczenia gotuję pyszne jedzenie dla muzyków, takich jak Metallica, Red Hot Chilli Peppers i Queen. Moja miłość do gotowania zdrowej żywności jest inspirowana przez moich rodziców. W 2024 roku zostałem zaprezentowany w The Sunday Times w pracy z Metallicą.

Kuchnia rzymska i globalne smaki Graciela

20 lat doświadczenia Pochodząc z rodziny restauratorów, łączę rzymską autentyczność i międzynarodowy styl. Zostałam przeszkolona w 12 różnych krajach, doskonaląc swoje umiejętności w kuchniach na najwyższym poziomie na całym świecie. Byłem szefem kuchni w rządzie angielskim, prezentując rzymską tradycję kulinarną.

Włoska i japońska fuzja Massimiliano

15 lat doświadczenia Wyszkolona we Włoszech i Londynie, opanowałam różnorodne kuchnie i kierowałam najlepszymi zespołami kuchennymi. Studiowałem sztukę kulinarną we Włoszech, kładąc podwaliny mojej kariery. Prowadziłem zespoły w najlepszych kuchniach, takich jak Roka, doskonaląc swoje umiejętności i przywództwo.

London Private Chef - Fresh, Colourful Cooking

Jestem wyspecjalizowanym szefem kuchni z dużym doświadczeniem w prywatnych gospodarstwach domowych i superjachtach. Trenowałem pod okiem doskonałych szefów kuchni, doskonaląc swoje umiejętności kulinarne. Pracuję w prywatnych gospodarstwach domowych i na superjachtach.

Pan-Asian fusion by YE

Jestem Le Cordon Bleu Paris, prywatnym szefem kuchni z bogatym doświadczeniem kulinarnym - od lekcji gotowania po catering na imprezy firmowe i prywatne imprezy - przynoszę profesjonalne umiejętności i pasję do każdego dania. Signature dishes include Nasi Lemak, Malaysian curry chicken, Satay, Mee goreng, and various seafood and cakes. Mieszkając w 6 krajach na 4 kontynentach i podróżując do ponad 40 krajów, uwielbiam dzielić się swoją wiedzą kulinarną, historiami z podróży i rekomendacjami dla Londynu i nie tylko. Mówię po angielsku, mandaryńsku, kantońsku i malajsku.

Prywatni kucharze oferujący idealne posiłki

Lokalni specjaliści

Zaspokój swój apetyt dzięki osobistym kucharzom i niestandardowym opcjom cateringu

Usługi dobrane pod kątem jakości

Każdy kucharz jest sprawdzany pod kątem doświadczenia kulinarnego

Doskonała reputacja

Co najmniej 2 lata pracy w branży gastronomicznej