Usługi Airbnb

Kucharze w: Alt Penedès

Znajdź wyjątkowe usługi oferowane przez lokalnych specjalistów na Airbnb.

Wszystkie usługi kucharzy

Domowa kuchnia Teo

Kod promocyjny: BCNXMASS30 – 30% zniżki do 31.12. Zarezerwuj teraz na późniejszy termin w 2026 roku. Specjalizuję się w zdrowej kuchni i zostałem wybrany pracownikiem kwartału w Hyatt Regency.

Prywatny kucharz Giuseppe

Tradycyjna i innowacyjna kuchnia, szanująca środowisko i tradycje.

Dzień taco

autorskie doświadczenie kuchni meksykańskiej, intensywne i świeże smaki.

Prywatny szef kuchni Santiago

Ciesz się doświadczeniem haute cuisine z renomowanym szefem kuchni.

Prywatny szef David

Profesjonalna kuchnia, cukiernia, czekoladownia, stylizacja gastronomiczna.

Prywatny kucharz Jorge Luis

Kuchnia śródziemnomorska, azjatycka i latynoamerykańska, specjalista od diet specjalnych.

Prywatny kucharz Jaume

Śródziemnomorska, międzynarodowa, wegańska, wykwintne dania z ryżu.

Kreatywność szefa kuchni Baron Ze świeżych produktów

Kucharz specjalizujący się w kuchni śródziemnomorskiej, z pasją do świeżych i autentycznych smaków. Moja kuchnia łączy w sobie prostotę, kreatywność i śródziemnomorską duszę.

Prywatny kucharz Taty Fernandez

Rozkoszuj się spersonalizowanymi doznaniami kulinarnymi dzięki naszym usługom prywatnego szefa kuchni. Od kreatywnych tapas po pełne posiłki lub spersonalizowane menu. Przynosimy smaki, ciepło i duszę prosto na Twój stół.

Koktajle i tapas

Uczta z kreatywnymi tapas i koktajlami. Idealne na nieformalne spotkania z nutą wyrafinowania i zabawy. 2 ekskluzywne koktajle na osobę, stworzone do łączenia z tapasami

Prywatny kucharz Giorgio

Włoska, śródziemnomorska, fusion, prywatny szef kuchni, imprezy, haute cuisine.

Prywatny kucharz Moises

Kuchnia międzynarodowa, współczesne techniki, autor, produkt lokalny i sezon.

Prywatni kucharze oferujący idealne posiłki

Lokalni specjaliści

Zaspokój swój apetyt dzięki osobistym kucharzom i niestandardowym opcjom cateringu

Usługi dobrane pod kątem jakości

Każdy kucharz jest sprawdzany pod kątem doświadczenia kulinarnego

Doskonała reputacja

Co najmniej 2 lata pracy w branży gastronomicznej