Degustacja z prywatnym szefem kuchni w domu lub na Airbnb

Specjalizuję się w tworzeniu wyrafinowanych, sezonowych menu inspirowanych kuchnią śródziemnomorską i nowoczesną kuchnią amerykańską, koncentrując się na wysokiej jakości składnikach, precyzyjnej technice i wyjątkowych wrażeniach kulinarnych.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Dallas
Zapewniasz w swoim domu

Sezonowe wybrzeże i ogród

627 zł 627 zł za gościa
MENU I – Sezonowe dania z wybrzeża i ogrodu Pierwsze danie • Sorel i burrata Woda z pomidorów heirloom, kompot z truskawek i imbiru, olej z shiso, tost z brioszki Drugie danie • Mała sałata rzymska Sos Cezar, oregano, parmezan, białe anchois, różowy pieprz Danie zupy • Bisque z homara Bourbon Krutony z brązowego masła na zakwasie, ciepła sałatka z homara Danie główne • Łosoś Ora King Poblano succotash, chrupiący nori, sos z masłem achiote Przystawka na stół • Pieczone szparagi Gribiche gremolata

Zbiory w Teksasie i ziemia

627 zł 627 zł za gościa
MENU II – Texas Harvest & Earth Pierwsze danie • Koturny Texas Harvest Sałata lodowa, kandyzowany boczek, grzanki z chleba kukurydzianego, pomidor koktajlowy, sos z sera bleu Drugie danie • Sałatka z buraków Bita feta, jeżyny, miód lawendowy, rukiew wodna Danie zupy • Zupa z cebulą i truflami Bulion z karmelizowaną cebulą, chrupiący por, saba Danie główne • Półtuszka jagnięca Zwęglone brzoskwinie, zielony czosnek tabbouleh, wędzone puree z ciecierzycy, chimichurri z miętą Przystawka na stół • Kukurydza ze śmietaną i szpikiem kostnym Papryka Fresno, kolendra

Nowoczesne morze i komfort

627 zł 627 zł za gościa
MENU III – Nowoczesne morze i komfort Pierwsze danie • Pół tuzina ostryg Klasyczne dodatki, truskawka, mignonette Drugie danie • Smażone ciasto krabowe Sabajon z czypotle, sałatka z bobu Danie z makaronem • Bucatini z pikantnymi krewetkami Kalabryjski chili marinara, chrupiąca skórka cytryny, grillowane karczochy Przystawki na stół • Makaron z homarem i serem Pianka z pieprzu, Aleppo • Tłuczone ziemniaki z dodatkami Świeża śmietana, boczek, szczypior, dojrzały cheddar Deser • Deser lodowy z ciekłą czekoladą i brownie Czekoladowe brownie, lody waniliowe, dojrzały cheddar

Stwórz własną restaurację

627 zł 627 zł za gościa
Przystawki (wybierz jedną) Sorel i burrata Sałatka Cezar z małymi liśćmi Mieszanka zielonych warzyw z brzoskwiniami z grilla Koturny Texas Harvest Sałatka z buraków z bitą fetą Zupa (opcja – wybierz jedną) Bisque z homara Bourbon Zupa z cebulą i truflami Dania główne (wybierz jedno) Łosoś Ora King Przegrzebki z risotto z grzybami Kostka jagnięca z tabbouleh z zielonego czosnku Pikantne bucatini z krewetkami Klops w stylu teksańskim Przystawki (wybierz dwie) Pieczone szparagi Makaron z homarem i serem Kremowa kukurydza ze szpikiem kostnym Załadowane tłuczone ziemniaki
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Furkan), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.

Moje kwalifikacje

Kucharz
8 lat doświadczenia
Prywatny szef kuchni z Dallas oferuje eleganckie, sezonowe i przemyślane menu.
Edukacja i szkolenia
sztuki kulinarne
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.

Moje specjalności

Przyjadę do Ciebie

Dojeżdżam do gości w: Dallas, Fort Worth, Ennis i Wills Point. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.

Warto wiedzieć

Wymagania wobec gości

Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 18 lat, maksymalna liczba gości: 12.

Ułatwienia dostępu

Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej

Zasady anulowania

Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 1 dzień przed jej rozpoczęciem.
627 zł Od 627 zł za gościa
Bezpłatne anulowanie

Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości

Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?

Degustacja z prywatnym szefem kuchni w domu lub na Airbnb

Specjalizuję się w tworzeniu wyrafinowanych, sezonowych menu inspirowanych kuchnią śródziemnomorską i nowoczesną kuchnią amerykańską, koncentrując się na wysokiej jakości składnikach, precyzyjnej technice i wyjątkowych wrażeniach kulinarnych.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Dallas
Zapewniasz w swoim domu
627 zł Od 627 zł za gościa
Bezpłatne anulowanie

Sezonowe wybrzeże i ogród

627 zł 627 zł za gościa
MENU I – Sezonowe dania z wybrzeża i ogrodu Pierwsze danie • Sorel i burrata Woda z pomidorów heirloom, kompot z truskawek i imbiru, olej z shiso, tost z brioszki Drugie danie • Mała sałata rzymska Sos Cezar, oregano, parmezan, białe anchois, różowy pieprz Danie zupy • Bisque z homara Bourbon Krutony z brązowego masła na zakwasie, ciepła sałatka z homara Danie główne • Łosoś Ora King Poblano succotash, chrupiący nori, sos z masłem achiote Przystawka na stół • Pieczone szparagi Gribiche gremolata

Zbiory w Teksasie i ziemia

627 zł 627 zł za gościa
MENU II – Texas Harvest & Earth Pierwsze danie • Koturny Texas Harvest Sałata lodowa, kandyzowany boczek, grzanki z chleba kukurydzianego, pomidor koktajlowy, sos z sera bleu Drugie danie • Sałatka z buraków Bita feta, jeżyny, miód lawendowy, rukiew wodna Danie zupy • Zupa z cebulą i truflami Bulion z karmelizowaną cebulą, chrupiący por, saba Danie główne • Półtuszka jagnięca Zwęglone brzoskwinie, zielony czosnek tabbouleh, wędzone puree z ciecierzycy, chimichurri z miętą Przystawka na stół • Kukurydza ze śmietaną i szpikiem kostnym Papryka Fresno, kolendra

Nowoczesne morze i komfort

627 zł 627 zł za gościa
MENU III – Nowoczesne morze i komfort Pierwsze danie • Pół tuzina ostryg Klasyczne dodatki, truskawka, mignonette Drugie danie • Smażone ciasto krabowe Sabajon z czypotle, sałatka z bobu Danie z makaronem • Bucatini z pikantnymi krewetkami Kalabryjski chili marinara, chrupiąca skórka cytryny, grillowane karczochy Przystawki na stół • Makaron z homarem i serem Pianka z pieprzu, Aleppo • Tłuczone ziemniaki z dodatkami Świeża śmietana, boczek, szczypior, dojrzały cheddar Deser • Deser lodowy z ciekłą czekoladą i brownie Czekoladowe brownie, lody waniliowe, dojrzały cheddar

Stwórz własną restaurację

627 zł 627 zł za gościa
Przystawki (wybierz jedną) Sorel i burrata Sałatka Cezar z małymi liśćmi Mieszanka zielonych warzyw z brzoskwiniami z grilla Koturny Texas Harvest Sałatka z buraków z bitą fetą Zupa (opcja – wybierz jedną) Bisque z homara Bourbon Zupa z cebulą i truflami Dania główne (wybierz jedno) Łosoś Ora King Przegrzebki z risotto z grzybami Kostka jagnięca z tabbouleh z zielonego czosnku Pikantne bucatini z krewetkami Klops w stylu teksańskim Przystawki (wybierz dwie) Pieczone szparagi Makaron z homarem i serem Kremowa kukurydza ze szpikiem kostnym Załadowane tłuczone ziemniaki
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Furkan), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.

Moje kwalifikacje

Kucharz
8 lat doświadczenia
Prywatny szef kuchni z Dallas oferuje eleganckie, sezonowe i przemyślane menu.
Edukacja i szkolenia
sztuki kulinarne
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.

Moje specjalności

Przyjadę do Ciebie

Dojeżdżam do gości w: Dallas, Fort Worth, Ennis i Wills Point. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.

Warto wiedzieć

Wymagania wobec gości

Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 18 lat, maksymalna liczba gości: 12.

Ułatwienia dostępu

Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej

Zasady anulowania

Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 1 dzień przed jej rozpoczęciem.

Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości

Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?