Świąteczne menu od Mike'a
Jestem absolwentem szkoły kulinarnej i chętnie prezentuję bogactwo smaków południowej Luizjany.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Austin
Zapewniasz w swoim domu
Klasyczny brunch
90 zł 90 zł za gościa
Zjedz tradycyjny brunch złożony z jajek benedyktyńskich, naleśników i koktajli Bloody Mary.
Południowo-zachodnia impreza fajita
212 zł 212 zł za gościa
Rozkoszuj się fajitas z kurczakiem i krewetkami podawanymi ze wszystkimi dodatkami. Polędwicę wołową można dodać za dodatkową opłatą.
Menu kreolskie i kajunskie
247 zł 247 zł za gościa
Poznaj bogactwo smaków południowej Luizjany dzięki temu wyśmienitemu menu. W menu znajdziesz gumbo, jambalaya i etouffee.
Gotowanie owoców morza
4 296 zł 4 296 zł za gościa
Rozkoszuj się dekadenckim menu z owoców morza, na które składają się homary, krewetki lub gotowane kraby. Wybierz 1 danie lub wszystkie 3, podawane z tradycyjnymi dodatkami z Luizjany.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Mike), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
21 lat doświadczenia
Pracowałem jako prywatny szef kuchni w Vail, St. Louis, Nowym Orleanie i Austin.
Ważne wydarzenie w karierze
Zostałam nazwana Przedsiębiorcą Roku w Austin w Teksasie.
Edukacja i szkolenia
Otrzymałem nagrodę University Director's Distinguished Graduate Award od Johnson & Wales.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Austin. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 18 lat, maksymalna liczba gości: 10.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 1 dzień przed jej rozpoczęciem.
90 zł Od 90 zł za gościa
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?





