Prywatny kucharz Ivo

Włosko-peruwiańska kuchnia Nikkei – zrównoważone, międzynarodowe smaki
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Guidonia Montecelio
Zapewniasz w swoim domu

Nowoczesny smak Il Vegetale

549 zł 549 zł za gościa
Minimum 2 193 zł, aby zarezerwować
Nowoczesna podróż degustacyjna poświęcona warzywom, z daniem do wyboru do każdego dania: od przystawki z jajkiem i warzywami w tempurze, przez pierwsze danie ze spaghetti alla chitarra z dynią lub risotto z borowikami i kakao, poprzez drugie danie z pieczonego bakłażana lub dyni, aż po deser do wyboru: gorzką czekoladę, sernik, churros lub tartę cytrynową.

Nowoczesny smak La Terra

612 zł 612 zł za gościa
Minimum 2 446 zł, aby zarezerwować
Podróż gastronomiczna rozpoczyna się od tataru z dziczyzny z musztardą i jagodami, a następnie makaronu w kształcie półksiężyca nadziewanego łopatką jagnięcą i kremem z koziego mleka wędzonego z sianem. Następnie wybierz między duszoną wołowiną lub polędwicą, obie z czarnymi truflami. Na koniec czekolada deserowa z sorbetem malinowym i proszkiem z hibiskusa.

Nowoczesny smak Il Mare

633 zł 633 zł za gościa
Minimum 2 530 zł, aby zarezerwować
Nowoczesna podróż gastronomiczna poświęcona morzu, z przystawką w postaci tatara z lucjana oraz smażonych krewetek i kałamarnic, pierwszym daniem w postaci risotto z redukcją owoców morza, smażonym filetem z lucjana jako drugim daniem i pysznym baskijskim sernikiem z jagodami na zakończenie.

Menu degustacyjne EurAsia

633 zł 633 zł za gościa
Minimum 2 530 zł, aby zarezerwować
Hybrydowa podróż przez smaki Azji i Europy z przystawką, pierwszym i drugim daniem do wyboru spośród smacznych i wyrafinowanych opcji (mięso, ryby i/lub warzywa). Najwyższej jakości lokalne i sezonowe produkty są wzbogacane przez szefa kuchni o techniki, składniki i połączenia typowe dla kuchni orientalnej. Na koniec menu czeka deser do wyboru, który dopełni Twoje wrażenia smakowe.

Tradycyjne degustacje Morze

654 zł 654 zł za gościa
Minimum 2 614 zł, aby zarezerwować
Odkryj autentyczne smaki Morza Śródziemnego dzięki menu degustacyjnemu, które oferuje trzy przystawki, pierwsze i drugie danie wśród potraw bogatych w smak, tradycję i świeżość, a na koniec nieodparty deser, który zakończy posiłek słodką nutą.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Ivo), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.

Moje kwalifikacje

Kucharz
10 lat doświadczenia
Były zastępca szefa kuchni w Londynie; instruktor kuchni w Bangkoku; szef kuchni we Włoszech od 2024 r.
Ważne wydarzenie w karierze
Szef kuchni grupy restauracji Pacifico
Edukacja i szkolenia
Licencjat z zarządzania hotelarstwem na Les Roches, Szwajcaria, 2017.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.

Moje specjalności

Przyjadę do Ciebie

Dojeżdżam do gości w: Rzym i Guidonia Montecelio. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.

Warto wiedzieć

Wymagania wobec gości

Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 2 lat, maksymalna liczba gości: 14.

Ułatwienia dostępu

Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej

Zasady anulowania

Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.

Ivo przyjmuje gości jako osoba fizyczna

Jest odpowiedzialny za tę usługę.
549 zł Od 549 zł za gościa
Minimum 2 193 zł, aby zarezerwować
Bezpłatne anulowanie

Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości

Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?

Prywatny kucharz Ivo

Włosko-peruwiańska kuchnia Nikkei – zrównoważone, międzynarodowe smaki
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Guidonia Montecelio
Zapewniasz w swoim domu
549 zł Od 549 zł za gościa
Minimum 2 193 zł, aby zarezerwować
Bezpłatne anulowanie

Nowoczesny smak Il Vegetale

549 zł 549 zł za gościa
Minimum 2 193 zł, aby zarezerwować
Nowoczesna podróż degustacyjna poświęcona warzywom, z daniem do wyboru do każdego dania: od przystawki z jajkiem i warzywami w tempurze, przez pierwsze danie ze spaghetti alla chitarra z dynią lub risotto z borowikami i kakao, poprzez drugie danie z pieczonego bakłażana lub dyni, aż po deser do wyboru: gorzką czekoladę, sernik, churros lub tartę cytrynową.

Nowoczesny smak La Terra

612 zł 612 zł za gościa
Minimum 2 446 zł, aby zarezerwować
Podróż gastronomiczna rozpoczyna się od tataru z dziczyzny z musztardą i jagodami, a następnie makaronu w kształcie półksiężyca nadziewanego łopatką jagnięcą i kremem z koziego mleka wędzonego z sianem. Następnie wybierz między duszoną wołowiną lub polędwicą, obie z czarnymi truflami. Na koniec czekolada deserowa z sorbetem malinowym i proszkiem z hibiskusa.

Nowoczesny smak Il Mare

633 zł 633 zł za gościa
Minimum 2 530 zł, aby zarezerwować
Nowoczesna podróż gastronomiczna poświęcona morzu, z przystawką w postaci tatara z lucjana oraz smażonych krewetek i kałamarnic, pierwszym daniem w postaci risotto z redukcją owoców morza, smażonym filetem z lucjana jako drugim daniem i pysznym baskijskim sernikiem z jagodami na zakończenie.

Menu degustacyjne EurAsia

633 zł 633 zł za gościa
Minimum 2 530 zł, aby zarezerwować
Hybrydowa podróż przez smaki Azji i Europy z przystawką, pierwszym i drugim daniem do wyboru spośród smacznych i wyrafinowanych opcji (mięso, ryby i/lub warzywa). Najwyższej jakości lokalne i sezonowe produkty są wzbogacane przez szefa kuchni o techniki, składniki i połączenia typowe dla kuchni orientalnej. Na koniec menu czeka deser do wyboru, który dopełni Twoje wrażenia smakowe.

Tradycyjne degustacje Morze

654 zł 654 zł za gościa
Minimum 2 614 zł, aby zarezerwować
Odkryj autentyczne smaki Morza Śródziemnego dzięki menu degustacyjnemu, które oferuje trzy przystawki, pierwsze i drugie danie wśród potraw bogatych w smak, tradycję i świeżość, a na koniec nieodparty deser, który zakończy posiłek słodką nutą.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Ivo), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.

Moje kwalifikacje

Kucharz
10 lat doświadczenia
Były zastępca szefa kuchni w Londynie; instruktor kuchni w Bangkoku; szef kuchni we Włoszech od 2024 r.
Ważne wydarzenie w karierze
Szef kuchni grupy restauracji Pacifico
Edukacja i szkolenia
Licencjat z zarządzania hotelarstwem na Les Roches, Szwajcaria, 2017.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.

Moje specjalności

Przyjadę do Ciebie

Dojeżdżam do gości w: Rzym i Guidonia Montecelio. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.

Warto wiedzieć

Wymagania wobec gości

Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 2 lat, maksymalna liczba gości: 14.

Ułatwienia dostępu

Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej

Zasady anulowania

Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.

Ivo przyjmuje gości jako osoba fizyczna

Jest odpowiedzialny za tę usługę.

Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości

Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?