Starannie dobrane doświadczenia kulinarne od Sonii
Doskonaliłem swoje rzemiosło w State Bird Provisions, Il Fiorello Olive Oil Farm i Culinary Institute of America.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Fremont
Zapewniasz w swoim domu
Świeży brunch z lokalnych składników
328 zł 328 zł za gościa
Minimum 1 818 zł, aby zarezerwować
Rozkoszuj się brunchowym bufetem pełnym niesamowitych smaków i przekąsek. Ugotuję wszystko poza domem i przyniosę Ci to na miejsce. Na przykład francuskie tosty z rogalikami, wiejska focaccia, chrupiące placki ziemniaczane z creme fraiche i lokalny łosoś z Zatoki San Francisco. Zachwyć gości pięknym stołem z brunchem.
Przyjęcie z szefem kuchni
546 zł 546 zł za gościa
Minimum 2 181 zł, aby zarezerwować
Zaimponuj gościom i rodzinie wyśmienitą kolacją z 4–6 dań przygotowaną przez szefa kuchni. Pozyskuję lokalne, świeże składniki od rolników i dostawców z Obszaru Zatoki San Francisco i starannie dbam o Twoje wrażenia kulinarne. Od inspirowanych Bliskim Wschodem przystawek po klasyczne włoskie dania – Twoi goście mogą delektować się smacznym jedzeniem w stylu rodzinnym lub podanym na talerzu. Ja ugotuję, ułożę na talerzach, podam i posprzątam, a Ty po prostu usiądź i ciesz się tym doświadczeniem.
Cotygodniowe przygotowywanie posiłków i codzienne gotowanie
2 545 zł 2 545 zł za grupę
Szukasz zdrowych posiłków na co dzień i łatwych przekąsek na wynos? Przygotuję dla Ciebie niesamowite jedzenie. Niezależnie od tego, czy mieszkasz w San Francisco, czy jesteś tu tylko na chwilę, pozwól, że przygotuję dla Ciebie wysokobiałkowe kolacje, przekąski, śniadania i inne posiłki. Mogę gotować na miejscu w Twoim domu lub poza nim we własnej kuchni. Pomyśl o duszonym mięsie, pieczonym kurczaku, wysokobiałkowych babeczkach, makaronie z owocami morza i innymi przysmakami. Wszystko gotowe do oglądania w domu, kiedy tylko masz na to czas.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Sonia), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
3 lata doświadczenia
Pracowałem w State Bird Provisions, na farmie oliwy z oliwek Il Fiorello i w Trivoli Tavern.
Ważne wydarzenie w karierze
Stażowałem w restauracjach z gwiazdkami Michelin w całym kraju, aby się uczyć i rozwijać jako kucharz.
Edukacja i szkolenia
Studiowałem w Culinary Institute of America w Napa.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Sonoma, Fairfield, Fremont i Emerald Lake Hills. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 18 lat.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.
328 zł Od 328 zł za gościa
Minimum 1 818 zł, aby zarezerwować
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?




