Prywatny posiłek podawany przez szefa kuchni Jordana White'a
Gotowanie bez granic, smak na pierwszym miejscu.
Wykształcenie francuskie, ale nacisk na międzynarodowe dania i potrawy, których ludzie pragną.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Queens
Zapewniasz w swoim domu
Posiłek na talerzu lub w stylu rodzinnym
460 zł 460 zł za gościa
Minimum 1 838 zł, aby zarezerwować
Ciesz się spersonalizowanym posiłkiem przygotowanym dla Ciebie i Twoich gości. Niezależnie od tego, czy masz idealne wyobrażenie o tym, jak chcesz spędzić noc, czy jesteś otwarty na sugestie, jesteśmy tu, aby zapewnić Ci niezapomniane chwile. Nie przejmuj się zakupami spożywczymi, gotowaniem ani sprzątaniem.
Na talerzach: 1-4-daniowe dania z indywidualnymi talerzami i porcjami.
Rodzinny styl: jedzenie podawane na większych talerzach, aby wszyscy mogli się nim podzielić. Zwykle obejmuje 2 dania główne, do 4 przystawek i 1 deser.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Jordan), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
12 lat doświadczenia
Osobisty kucharz od ponad czterech lat
Ważne wydarzenie w karierze
Pracowałem przez trzy lata w Café Boulud (1 gwiazdka Michelin) w Nowym Jorku
Edukacja i szkolenia
Ukończyłam Instytut Edukacji Kulinarnej w Nowym Jorku
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Queens, Hempstead, Brooklyn i Staten Island. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 18 lat, maksymalna liczba gości: 20.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 1 dzień przed jej rozpoczęciem.
460 zł Od 460 zł za gościa
Minimum 1 838 zł, aby zarezerwować
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?


