Prywatny kucharz Pierre-Yves
Zróżnicowana kuchnia, gastronomia, hotelarstwo, kuchnia jachtowa.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Arrondissement of Grasse
Zapewniasz w swoim domu
Voyage Gourmand
424 zł 424 zł za gościa
Egzotyczne smaki, kontrastowe tekstury i równowaga między słodkim, wytrawnym i pikantnym tworzą to pełne doznania zmysłowe.
Śródziemnomorskie menu Prestige
488 zł 488 zł za gościa
Słoneczna podróż między świeżością cytrusów, aromatem ziół z Prowansji i słodkością produktów śródziemnomorskich.
Powrót z rynku
509 zł 509 zł za gościa
Smaki tworzone na miejscu zgodnie z produktami dostępnymi na rynku, z uwzględnieniem pór roku i potencjalnych życzeń
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Pierre-Yves), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
25 lat doświadczenia
26 lat w hotelach 4*, gwiazdka Michelin i jachty od 10 lat.
Ważne wydarzenie w karierze
Praca w restauracjach z gwiazdkami Michelin i na prywatnych jachtach.
Edukacja i szkolenia
Szkolenie głównie w Réserve de Beaulieu, zróżnicowana praktyka.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Arrondissement of Grasse, San Remo, Ventimiglia i Bordighera. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 2 lat, maksymalna liczba gości: 100.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.
Pierre-Yves przyjmuje gości jako osoba fizyczna
Jest odpowiedzialny za tę usługę.
424 zł Od 424 zł za gościa
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?




