Posiłki przygotowywane przez Laurę
Plaza Athénée i Baudelaire nauczyły mnie, jak rozwijać swoje umiejętności gastronomiczne.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Paryż
Zapewniasz w swoim domu
Menu 4-stopniowe
508 zł 508 zł za gościa
Ta usługa obejmuje przystawkę, pierwsze danie, danie główne i deser.
Kolacja w formie koktajlu
593 zł 593 zł za gościa
Ta formuła obejmuje od 6 do 8 dań lub kilka kolejnych przekąsek.
Ślub w Île-de-France
677 zł 677 zł za gościa
W cenie wliczone jest wino powitalne, koktajl oraz 2- lub 3-daniowy posiłek. Uwzględnia się rekrutację personelu i zarządzanie wynajmem sprzętu. Usługa jest oferowana w Île-de-France i w promieniu 300 km.
5-daniowy posiłek
762 zł 762 zł za gościa
To menu składa się z przystawki, wegetariańskiej przystawki, gorącej przystawki lub ryb, dania mięsnego i deseru.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Laura), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
10 lat doświadczenia
Rozwinęłam swoją działalność po tym, jak pomogłam szefowej, która prowadziła działalność w różnych miejscach.
Ważne wydarzenie w karierze
Pracowałem w Orangerie du George V i Grand Jardin Cannes by Ultima.
Edukacja i szkolenia
Posiadam dyplom technika hotelarstwa i gastronomii.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Paryż. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 18 lat, maksymalna liczba gości: 10.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 1 dzień przed jej rozpoczęciem.
Laura przyjmuje gości jako osoba fizyczna
Jest odpowiedzialny za tę usługę.
508 zł Od 508 zł za gościa
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?





