Kulinarna eminencja szefa kuchni Tatiany

Tatiana Steed-Foxx, szefowa kuchni Lotus Flour Creations, przygotowuje dania kuchni kreolsko-karaibskiej dla sportowców i miłośników jedzenia, łącząc smaki Nowego Orleanu, wyspiarską duszę i wyrafinowane podejście do zdrowego odżywiania.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Nowy Orlean
Zapewniasz w swoim domu

Drobne przekąski

180 zł 180 zł za gościa
Minimum 3 597 zł, aby zarezerwować
Z każdym kęsem wkroczysz na wyspy. To menu celebruje żywe smaki Karaibów i pełną duszy kuchnię kreolską – od wędzonej przyprawy jerk i słodyczy plantanu po kremowe bogactwo kokosa i luksus owoców morza. Każda przystawka to idealne połączenie wyrazistego smaku i elegancji, odzwierciedlające pasję szefowej kuchni Tatiany do świeżych składników, technik bezpiecznych dla alergików i niezapomnianej prezentacji.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Tatiana), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.

Moje kwalifikacje

Kucharz
10 lat doświadczenia
Osobisty kucharz dla różnych profesjonalnych sportowców
Edukacja i szkolenia
Stopień naukowy w zakresie żywności i żywienia
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.

Moje specjalności

Przyjadę do Ciebie

Dojeżdżam do gości w: Terrebonne Parish, Ponchatoula i Poplarville. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Możesz także zjawić się osobiście: Nowy Orlean, Luizjana, 70124, Stany Zjednoczone

Warto wiedzieć

Wymagania wobec gości

Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 18 lat, maksymalna liczba gości: 50.

Ułatwienia dostępu

Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej

Zasady anulowania

Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 1 dzień przed jej rozpoczęciem.
180 zł Od 180 zł za gościa
Minimum 3 597 zł, aby zarezerwować
Bezpłatne anulowanie

Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości

Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?

Kulinarna eminencja szefa kuchni Tatiany

Tatiana Steed-Foxx, szefowa kuchni Lotus Flour Creations, przygotowuje dania kuchni kreolsko-karaibskiej dla sportowców i miłośników jedzenia, łącząc smaki Nowego Orleanu, wyspiarską duszę i wyrafinowane podejście do zdrowego odżywiania.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Nowy Orlean
Zapewniasz w swoim domu
180 zł Od 180 zł za gościa
Minimum 3 597 zł, aby zarezerwować
Bezpłatne anulowanie

Drobne przekąski

180 zł 180 zł za gościa
Minimum 3 597 zł, aby zarezerwować
Z każdym kęsem wkroczysz na wyspy. To menu celebruje żywe smaki Karaibów i pełną duszy kuchnię kreolską – od wędzonej przyprawy jerk i słodyczy plantanu po kremowe bogactwo kokosa i luksus owoców morza. Każda przystawka to idealne połączenie wyrazistego smaku i elegancji, odzwierciedlające pasję szefowej kuchni Tatiany do świeżych składników, technik bezpiecznych dla alergików i niezapomnianej prezentacji.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Tatiana), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.

Moje kwalifikacje

Kucharz
10 lat doświadczenia
Osobisty kucharz dla różnych profesjonalnych sportowców
Edukacja i szkolenia
Stopień naukowy w zakresie żywności i żywienia
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.

Moje specjalności

Przyjadę do Ciebie

Dojeżdżam do gości w: Terrebonne Parish, Ponchatoula i Poplarville. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Możesz także zjawić się osobiście: Nowy Orlean, Luizjana, 70124, Stany Zjednoczone

Warto wiedzieć

Wymagania wobec gości

Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 18 lat, maksymalna liczba gości: 50.

Ułatwienia dostępu

Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej

Zasady anulowania

Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 1 dzień przed jej rozpoczęciem.

Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości

Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?