Posiłek jak w restauracji z gwiazdką Michelin od Maxwell
Przy każdym posiłku wykorzystuję umiejętności zdobyte w trzygwiazdkowej restauracji Le Bernardin.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Sonoma
Zapewniasz w swoim domu
Deski do przekąsek
274 zł
Wysokiej jakości wędliny, sery, figi, morele i oliwki, starannie ułożone i pochodzące z Fatted Calf, Cowgirl Creamery i targu w Napa. Zawiera domowy dżem sezonowy, miód z dzikich kwiatów z Marshall's Farm i prażone orzechy.
Rodzinny posiłek
529 zł
Kolorowe warzywa i domowe sosy w połączeniu z grillowanym kurczakiem, delikatnym stekiem lub łuskowatym łososiem. Stwórz idealny, zdrowy i pyszny posiłek, który możesz podzielić się z rodziną i znajomymi.
Kolacja z winiarnią
712 zł
Czerwone wina można łączyć z daniami takimi jak grillowany stek, kotlety jagnięce lub makaron, a białe wina stanowią uzupełnienie łososia i pieczonego kurczaka.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Pricing), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
5 lat doświadczenia
Byłem szefem kuchni w The Reserve Room
Ważne wydarzenie w karierze
Założył firmę kulinarną specjalizującą się w wykwintnych doświadczeniach kulinarnych i dopasowywaniu win.
Edukacja i szkolenia
Uczyłem się od Erica Riperta w kuchni Michelin,
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Sonoma. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Możesz także zjawić się osobiście:
Sonoma, Kalifornia, 95476, Stany Zjednoczone
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 18 lat.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 1 dzień przed jej rozpoczęciem.
274 zł
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?

