Menu sezonowe szefa kuchni Hervé Paya

Tworzę sezonowe menu, łącząc technikę, emocje i wyjątkowe produkty, inspirowane moimi korzeniami z Reunion, moimi podróżami i współczesną kuchnią francuską.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Paryż
Zapewniasz w swoim domu

Menu odkrywcze

425 zł 
Minimum 2 544 zł, aby zarezerwować
Menu odkrywcze to 4-daniowa kolacja (przystawka, przystawka, danie główne, deser) przygotowywana na Twoich oczach. Lubię tworzyć wyjątkowe chwile wymiany i dzielenia się: gotuję, wyjaśniam, opowiadam historie. Każde danie inspirowane jest moimi korzeniami z Reunion i moimi podróżami, łącząc kuchnię francuską ze smakami z całego świata. Przyjazne i wyrafinowane doświadczenie, w którym talerz staje się prawdziwą podróżą.

Menu autorskie

637 zł 
Minimum 3 817 zł, aby zarezerwować
Wrażenia kulinarne w 4–5 krokach, między wyrafinowaniem a kreatywnością. Przygotowuję na Twoich oczach dania inspirowane moimi podróżami i korzeniami z Reunion, łącząc sezonowe produkty z egzotycznymi akcentami. Prawdziwa podróż dla zmysłów, w której każde danie opowiada historię.

Menu atrakcji gastronomicznych

849 zł 
Minimum 5 089 zł, aby zarezerwować
Niezapomniane przeżycie: 6-daniowe menu degustacyjne. Każde danie przygotowuję zgodnie z Twoimi życzeniami, aby zapewnić wyjątkową kolację godną restauracji dla smakoszy, bezpośrednio w Twoim domu. Gotowanie na żywo, wymiany, łączenie smaków i staranna prezentacja: niezapomniane połączenie podróży i wysokiej kuchni.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Hervé), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.

Moje kwalifikacje

Kucharz
2 lata doświadczenia
Gotowałem u boku szefa kuchni Alexandre'a Augera i szkoliłem brygadę na Zanzibarze
Ważne wydarzenie w karierze
Gotowałem jako prywatny szef kuchni we Francji, na Ibizie, w Tanzanii dla klientów prywatnych i profesjonalnych
Edukacja i szkolenia
HACCP
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.

Moje specjalności

Przyjadę do Ciebie

Dojeżdżam do gości w: Paryż i Lille. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.

Warto wiedzieć

Wymagania wobec gości

Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 18 lat, maksymalna liczba gości: 10.

Ułatwienia dostępu

Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej

Zasady anulowania

Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.

Hervé przyjmuje gości jako firma

Jest odpowiedzialny za tę usługę.
425 zł 
Minimum 2 544 zł, aby zarezerwować
Bezpłatne anulowanie

Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości

Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?

Menu sezonowe szefa kuchni Hervé Paya

Tworzę sezonowe menu, łącząc technikę, emocje i wyjątkowe produkty, inspirowane moimi korzeniami z Reunion, moimi podróżami i współczesną kuchnią francuską.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Paryż
Zapewniasz w swoim domu
425 zł 
Minimum 2 544 zł, aby zarezerwować
Bezpłatne anulowanie

Menu odkrywcze

425 zł 
Minimum 2 544 zł, aby zarezerwować
Menu odkrywcze to 4-daniowa kolacja (przystawka, przystawka, danie główne, deser) przygotowywana na Twoich oczach. Lubię tworzyć wyjątkowe chwile wymiany i dzielenia się: gotuję, wyjaśniam, opowiadam historie. Każde danie inspirowane jest moimi korzeniami z Reunion i moimi podróżami, łącząc kuchnię francuską ze smakami z całego świata. Przyjazne i wyrafinowane doświadczenie, w którym talerz staje się prawdziwą podróżą.

Menu autorskie

637 zł 
Minimum 3 817 zł, aby zarezerwować
Wrażenia kulinarne w 4–5 krokach, między wyrafinowaniem a kreatywnością. Przygotowuję na Twoich oczach dania inspirowane moimi podróżami i korzeniami z Reunion, łącząc sezonowe produkty z egzotycznymi akcentami. Prawdziwa podróż dla zmysłów, w której każde danie opowiada historię.

Menu atrakcji gastronomicznych

849 zł 
Minimum 5 089 zł, aby zarezerwować
Niezapomniane przeżycie: 6-daniowe menu degustacyjne. Każde danie przygotowuję zgodnie z Twoimi życzeniami, aby zapewnić wyjątkową kolację godną restauracji dla smakoszy, bezpośrednio w Twoim domu. Gotowanie na żywo, wymiany, łączenie smaków i staranna prezentacja: niezapomniane połączenie podróży i wysokiej kuchni.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Hervé), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.

Moje kwalifikacje

Kucharz
2 lata doświadczenia
Gotowałem u boku szefa kuchni Alexandre'a Augera i szkoliłem brygadę na Zanzibarze
Ważne wydarzenie w karierze
Gotowałem jako prywatny szef kuchni we Francji, na Ibizie, w Tanzanii dla klientów prywatnych i profesjonalnych
Edukacja i szkolenia
HACCP
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.

Moje specjalności

Przyjadę do Ciebie

Dojeżdżam do gości w: Paryż i Lille. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.

Warto wiedzieć

Wymagania wobec gości

Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 18 lat, maksymalna liczba gości: 10.

Ułatwienia dostępu

Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej

Zasady anulowania

Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.

Hervé przyjmuje gości jako firma

Jest odpowiedzialny za tę usługę.

Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości

Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?