Współczesne menu karaibskie autorstwa Ouliany
Jako założycielka Lady Nou Factory i Maison DAGA, gotowałam dla Chanel i Céline.
Przetłumaczone automatycznie
Dostawca usług cateringowych w: Clichy-la-Garenne
Zapewniasz w swoim domu
Menu odkrywcze
229 zł
Ta degustacja w trzech etapach prezentuje lokalne produkty, a wyrafinowane dania pozwalają odkrywać nowe smaki.
Menu w 5 etapach
356 zł
Ta podróż prezentuje starannie wyselekcjonowane produkty sezonowe na lunch lub kolację. Każde danie łączy francuskie terroir i karaibskie tradycje.
Prestiżowe menu
482 zł
Ten popisowy posiłek łączy produkty z Francji i z innych krajów, zawsze w sezonie. Zaczyna się od powitalnych przekąsek, przechodzi w dania inspirowane karaibskimi wspomnieniami, a kończy się świeżym przeddeserem i deserem, który ma zrobić wrażenie.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Ouliana), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
5 lat doświadczenia
Tworzę innowacyjne wydarzenia kulinarne dla osób prywatnych i firm.
Ważne wydarzenie w karierze
Pracowałam na Igrzyskach Olimpijskich, dla Chanel, Céline i na ekskluzywnych weselach.
Edukacja i szkolenia
Posiadam świadectwo kwalifikacji zawodowych i odbyłam szkolenie w różnych restauracjach.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Clichy-la-Garenne. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 18 lat, maksymalna liczba gości: 10.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 1 dzień przed jej rozpoczęciem.
Ouliana przyjmuje gości jako firma
Jest odpowiedzialny za tę usługę.
229 zł
Bezpłatne anulowanie
Dostawcy usług cateringowych na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?




