Wykwintne doznania kulinarne od szefa kuchni Antwana
Mam szeroką wiedzę na temat kuchni z całego świata. Duży nacisk kładziemy na jakość jedzenia i wysoki poziom spersonalizowanej obsługi.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Boulder City
Zapewniasz w swoim domu
Wykwintne przekąski
238 zł
Bruschetta Bites
Szaszłyki wołowe w glazurze Bourbon
Smażony tuńczyk tataki
Szaszłyki z kurczaka w sosie
Mini kanapki z kurczakiem i gofry
Ryba z frytkami
Menu degustacyjne
584 zł
Minimum 2 334 zł, aby zarezerwować
Krewetki z kaszą kukurydzianą
Guacamole z krabem
Caesar Salad
Podsmażona wołowina, glazurowana marchew, naturalny sos
Pieczony kurczak, risotto z estragonem, cebulka perłowa, sos jus
Smażona ryba, ziemniaki z patelni, fasolka szparagowa, sos Beurre Blanc
Makaron z pieczonymi pomidorami, czosnek, brązowe masło
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Antwan), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
24 lata doświadczenia
Szef kuchni – Shula Steakhouse
Szef kuchni w hotelach Fairmont
Szef kuchni – Todd English Bluezoo
Ważne wydarzenie w karierze
2 nagrody OpenTable Diners' Choice
Trip Advisor: 3 razy najlepsza nowa restauracja
Edukacja i szkolenia
Licencjat zarządzania hotelem
AAS – sztuka kulinarna
Certyfikat wykonawczy – zarządzanie hotelem
Cert. Sommelier
FAU
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: COTTONWOOD CV, Las Vegas, Goodsprings i Boulder City. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 18 lat.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 1 dzień przed jej rozpoczęciem.
238 zł
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?