Tradycyjne jedzenie w Javier
Jestem szefem kuchni, a francuski minister osobiście pogratulował mi moich potraw.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Madryt
Zapewniasz w swoim domu
Tapas z duszą
213 zł
To idealna opcja na kolację, składająca się z kultowych dań kuchni hiszpańskiej. Wszystkie dania są domowej roboty, w tym deser.
Menu śródziemnomorskie
255 zł
Ten wybór inspirowany jest najbardziej charakterystycznymi smakami naszej ziemi. Do wyboru są między innymi kiełbaski, krokiety, sałatki, dorsz i czekoladowy coulant.
Smaki Madrytu
319 zł
To menu składa się z przystawek do podziału, pierwszego, drugiego i deseru. W tym miejscu królują omlet ziemniaczany, sałatka rosyjska, krokiety z szynką, paella i labraks.
Menu à la carte
425 zł
Dania z tej alternatywy są wybierane pojedynczo przez gości.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Javier), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
20 lat doświadczenia
Pracowałem w restauracjach, cateringach, na jachtach, w marinie i prywatnych rezydencjach.
Ważne wydarzenie w karierze
Zaproponowałem menu francuskiemu ministrowi, który osobiście mi je pogratulował.
Edukacja i szkolenia
Uczyłem się w Szkoły Hotelarskiej w Madrycie i nieustannie podnoszę swoje kwalifikacje.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Madryt, Pozuelo de Alarcón, Boadilla del Monte i Majadahonda. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 18 lat, maksymalna liczba gości: 10.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 1 dzień przed jej rozpoczęciem.
Javier przyjmuje gości jako osoba fizyczna
Jest odpowiedzialny za tę usługę.
213 zł
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?