Przekąski do dzielenia się
Mam różnorodne doświadczenie w kuchniach z różnych zakątków świata, lubię sprawiać, że ludzie cieszą się doświadczeniem kulinarnym, jakby restauracja była w domu.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Madryt
Zapewniasz w swoim domu
Tapas dla nomadów
361 zł 361 zł za gościa
Minimum 636 zł, aby zarezerwować
Menu składające się z 6 tapas z różnych zakątków świata. 5 na słono, 1 słodka. 2 porcje na osobę. Tatar z krewetek na grillowanej limonce, gyozas wieprzowe z sosem satay, omlet ziemniaczany z cebulą, ryba brioche z frytkami, kurczak tori no karaage, panipuri wypełnione sosem budyniowym, mango i curry.
Menu z paellą
361 zł 361 zł za gościa
Minimum 636 zł, aby zarezerwować
Trzy typowe hiszpańskie przystawki: tortilla ziemniaczana, krokiety z szynką i sałatka rosyjska.
Wybierz jedno z trzech dań z ryżem.
Paella z kurczakiem i królikiem, gamas i kałamarnicami.
Czarny ryż sepia i kalmary z alioli.
Ryż z żebrami i grzybami, sos miodowo-musztardowy.
Kataloński deser kremowy
Menu degustacyjne
679 zł 679 zł za gościa
Minimum 848 zł, aby zarezerwować
Menu składające się z 2 przystawek, 2 dań wstępnych, 2 dań głównych i 2 deserów.
Zaprojektowane z uwzględnieniem produktów sezonowych.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (David), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje specjalności
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Madryt, Prowincja Guadalajara i Madrid. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 18 lat, maksymalna liczba gości: 10.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.
David przyjmuje gości jako osoba fizyczna
Jest odpowiedzialny za tę usługę.
361 zł Od 361 zł za gościa
Minimum 636 zł, aby zarezerwować
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?




