Przy stole z Salvo
Lubię gotować zgodnie z pórą roku, pogodą, emocjami. Dzięki moim różnorodnym doświadczeniom moja kuchnia to kuchnia świata, ale uwielbiam kuchnię śródziemnomorską, pełną wspomnień, która pachnie domem.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Arrondissement de Nice
Zapewniasz w swoim domu
Menu rynkowe
466 zł 466 zł za gościa
Minimum 932 zł, aby zarezerwować
1 przystawka, 1 danie główne, 1 deser zgodnie z sezonem
Indywidualne menu
593 zł 593 zł za gościa
Minimum 1 186 zł, aby zarezerwować
Menu dostosowane do Twoich potrzeb
1 przystawka, 1 danie główne, 1 deser
Menu degustacyjne
805 zł 805 zł za gościa
Minimum 1 525 zł, aby zarezerwować
5-daniowe menu degustacyjne,
Przystawka, 1 przystawka, 2 dania główne, (chleb z oliwą z oliwek) deser
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Salvatore), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
15 lat doświadczenia
Lavorare 3 anni al Mirazur, najlepsza restauracja świata 2019, 3 gwiazdki Michelin
Ważne wydarzenie w karierze
Różnorodne doświadczenia u boku nagradzanych szefów kuchni, między Londynem a Francją,
Edukacja i szkolenia
Uzyskałem dyplom kucharski w hotelarskim instytucie zawodowym
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Arrondissement de Nice, Arrondissement de Draguignan, Arrondissement of Grasse i Val-de-Chalvagne. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 18 lat.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.
Salvatore przyjmuje gości jako osoba fizyczna
Jest odpowiedzialny za tę usługę.
466 zł Od 466 zł za gościa
Minimum 932 zł, aby zarezerwować
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?




