Menu sezonowe autorstwa Frédérica
Przygotowuję posiłki, kolacje i przyjęcia (urodziny, wesela, ...), oferując Państwu spersonalizowaną i innowacyjną obsługę oraz wyrafinowaną kuchnię. W zależności od gustu i sezonu
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Strasburg
Zapewniasz w swoim domu
Kulinarne menu Passion autorstwa fe
360 zł 360 zł za gościa
Menu stworzone dla Ciebie zgodnie z Twoimi życzeniami i sezonem w 3 daniach: przystawki, przystawki, danie główne i deser. Do tego możemy dodać tacę dojrzałych serów. Obejmuje to gotowanie na miejscu, serwowanie posiłków oraz sprzątanie kuchni po zakończeniu obsługi. Wybierzmy razem dania
6-daniowe menu degustacyjne
530 zł 530 zł za gościa
Ta wersja obejmuje przystawki, 2 dania główne przygotowane według Twoich upodobań i życzeń, dojrzałe sery, deser. Produkty będą sezonowe i w rozsądnych porcjach.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Marie-Hélène), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
25 lat doświadczenia
Szef kuchni w prywatnej grupie oraz szef kuchni Lucas Carton, Crocodile, Loiseau
Ważne wydarzenie w karierze
Młody Szef Kuchni Gault Millau i Champérard, France 3 , ...
Edukacja i szkolenia
CAP i BTS Hotelarstwo i gastronomia
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Strasburg, Obernai, Saverne i Okręg Sarrebourg. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 18 lat, maksymalna liczba gości: 12.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.
Marie-Hélène przyjmuje gości jako osoba fizyczna
Jest odpowiedzialny za tę usługę.
360 zł Od 360 zł za gościa
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?



