Szef kuchni Yohan Dzierzbicki / isda
Moim celem jest zaoferowanie każdemu gościowi niezapomnianych wrażeń poprzez prezentację potraw przygotowanych z najlepszych sezonowych składników.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Neuilly-sur-Seine
Zapewniasz w swoim domu
Menu degustacyjne: 3 dania
380 zł 380 zł za gościa
Menu obejmuje: przystawki / danie główne / deser / domowe masło i chleb
Menu degustacyjne: 4 dania
485 zł 485 zł za gościa
Menu obejmuje: przystawki / dania główne / gorące przystawki / dania główne / desery / domowe masło i chleb
Menu degustacyjne: 5 dań
632 zł 632 zł za gościa
To menu obejmuje: przystawki / danie pierwsze / gorące danie pierwsze / danie główne z ryb / danie główne z mięsa / deser / domowe masło i chleb
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Yohan), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
4 lata doświadczenia
Były sous chef w La Micheline (1 gwiazdka Michelin*), Genewa, Szwajcaria
Ważne wydarzenie w karierze
Pracowałam w restauracjach, w tym w FOGO/Episodes*, La Micheline* i La Chèvre d'Or**
Edukacja i szkolenia
Profesjonalny kucharz matura / BTC Wyższy dyplom krajowy dla gotowania / EHL CREM
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Ocena 5.0 na 5 gwiazdek na podstawie 3 recenzji
Widać 0 z 0 elementów
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Vélizy-Villacoublay, Paryż, Neuilly-sur-Seine i Fontenay-le-Fleury. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 18 lat, maksymalna liczba gości: 6.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 1 dzień przed jej rozpoczęciem.
Yohan przyjmuje gości jako firma
Jest odpowiedzialny za tę usługę.
380 zł Od 380 zł za gościa
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?




