Kolacja z sezonowych składników od Annabelle
Gotuję piękne i zdrowe posiłki z sezonowych składników z północnych farm. Wszystko jest ekologiczne, wykonane z miłością i z wykorzystaniem najwyższej jakości składników, jakie Nowy Jork ma do zaoferowania.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Nowy Jork
Zapewniasz w swoim domu
Happy Hour na targu
295 zł za gościa
Obejmuje to deskę serów z trzema domowymi dipami, sezonowymi warzywami i świeżym chlebem na zakwasie z koktajlem specjalnym lub dobranym winem naturalnym.
Przygotowanie posiłków na cały tydzień
3 684 zł za grupę
Przyniosę cztery obiady na tydzień, żebyście Ty i Twoja rodzina nie musieli głodować. Organiczne posiłki z lokalnych składników, z wcześniej zatwierdzonym menu.
Rodzinny sezonowy obiad
5 526 zł za grupę
Zorganizuj kolację bez wysiłku. Tworzę menu i gotuję piękną kolację dla Twoich gości.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Annabelle), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
3 lata doświadczenia
Byłem szefem kuchni w prywatnej posiadłości w Montecito dla 4-osobowej rodziny i 10-osobowego personelu.
Ważne wydarzenie w karierze
Brałem udział w programie „Americas Test Kitchen: Next Generation” na Amazon Prime i zająłem 5. miejsce.
Edukacja i szkolenia
Ukończyłem studia na kierunku Sztuka kulinarna w Instytucie Edukacji Kulinarnej.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Nowy Jork. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 18 lat.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 1 dzień przed jej rozpoczęciem.
Od 3 684 zł za grupę
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?