Menu gastronomiczne Diarra
Gotowałem w renomowanych hotelach, w tym w Le Bristol Paris i Shangri-La.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Paryż
Zapewniasz w swoim domu
Półmiski z Aperitifem
39 zł
Rozkoszuj się wykwintnymi daniami, które idealnie nadają się na imprezy firmowe, premiery produktów lub integracje zespołowe. Każde danie prezentuje subtelne smaki, podane w elegancki sposób.
The brunch
149 zł
To menu oferuje połączenie klasycznej i nowoczesnej kuchni, z domowymi potrawami przygotowywanymi ze świeżych składników i wyrafinowanymi technikami podawania.
Kuchnia bistro
446 zł
Ta opcja posiłków oferuje szeroki wybór potraw wyselekcjonowanych przez szefa kuchni, przygotowanych z wyrazistymi smakami i starannie podanych.
Menu autorskie
552 zł
Rozkoszuj się serią pomysłowych potraw, przygotowanych ze świeżych produktów sezonowych i z wyobraźnią.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Moustapha), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
11 lat doświadczenia
Założyłem Wara Gastronomie po pracy w restauracjach z gwiazdkami Michelin.
Ważne wydarzenie w karierze
Gotowałem w tej renomowanej kuchni, a także w innych 5-gwiazdkowych pałacach.
Edukacja i szkolenia
Uczyłem się w praktyce, a także mam kwalifikacje w zakresie doradztwa kulinarnego.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Paryż. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 18 lat, maksymalna liczba gości: 5.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 1 dzień przed jej rozpoczęciem.
Moustapha przyjmuje gości jako firma
Jest odpowiedzialny za tę usługę.
39 zł
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?