Usługi szefa kuchni Glen Zoteck

Tworzę menu w oparciu o świeże, lokalne i sezonowe składniki. Dostosowuję menu do Twoich preferencji.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Blaine
Zapewniasz w swoim domu

Taca z wędlinami i serami

91 zł za gościa
Wybór delikatnych mięs, serów, dipów, past i pieczywa. Prosciutto, kalabryjskie salami, chorizo i mortadella. Ser obejmuje francuski brie, gorgonzolę, kozie sery i cheddar. Do tego dżem figowy, musztarda ziarnista, hummus, dip z karczochów, ciabatta i krakersy.

Trzydaniowy obiad

311 zł za gościa
Sezonowe menu dostosowane do Twoich upodobań, zawierające przystawkę, danie główne i deser. Przykładowe menu: Sałatka z pomidorów Heirloom – kandyzowane orzechy włoskie, gorgonzola, sos balsamiczny Gnocchi - smażone na patelni w brązowym maśle ze świeżą szałwią, pancettą, Grana Padano Ciasto z jagodami – jagody sezonowe, ciasteczko maślane, bita śmietana, syrop lawendowy

Kolacja z trzema daniami

366 zł za gościa
Menu inspirowane sezonem, dostosowane do Twoich upodobań, obejmuje przystawkę, danie główne i deser. Przykładowe menu: • Pieczone buraki - miks z ricotty i małej sałaty, soczewica, ciepły sos vinaigrette z boczkiem • Łosoś miso – marynowany imbir, sos pomarańczowy, baby bok choy • Tarta Tatin z gruszkami – lodami imbirowymi

Kolacja z pięciu dań

549 zł za gościa
Menu inspirowane sezonem, dostosowane do Twoich upodobań, obejmuje sałatkę, dwie przystawki, danie główne i deser. Przykładowe menu: • Grillowane nektarynki – rukola, ciepły kozí ser, pomidory heirloom, kandyzowane orzechy włoskie. • Poke z tuńczykiem – surowy tuńczyk marynowany w sosie sojowym i chili, mango, edamame, chrupiąca cebula, kleisty ryż • Koreański smażony kurczak – pikantny sos gochujang, marynowane ogórki, orzeszki ziemne, kolendra • Polędwica wołowa w skórce z borowików, puree z kalafiora, sos z dzikich grzybów • Tarta z ciemną czekoladą i malinami
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Brian), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.

Moje kwalifikacje

Kucharz
25 lat doświadczenia
Byłem szefem kuchni w The Boathouse Restaurant Group w Vancouver w Kanadzie.
Edukacja i szkolenia
Uzyskałem dyplom w dziedzinie sztuki kulinarnej w Vancouver Community College.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.

Moje specjalności

Przyjadę do Ciebie

Dojeżdżam do gości w: Blaine, Ferndale, Bellingham i Glacier. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.

Warto wiedzieć

Wymagania wobec gości

Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 18 lat.

Ułatwienia dostępu

Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej

Zasady anulowania

Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 1 dzień przed jej rozpoczęciem.
Od 91 zł za gościa
Minimum 1 829 zł, aby zarezerwować
Bezpłatne anulowanie

Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości

Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?

Usługi szefa kuchni Glen Zoteck

Tworzę menu w oparciu o świeże, lokalne i sezonowe składniki. Dostosowuję menu do Twoich preferencji.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Blaine
Zapewniasz w swoim domu
Od 91 zł za gościa
Minimum 1 829 zł, aby zarezerwować
Bezpłatne anulowanie

Taca z wędlinami i serami

91 zł za gościa
Wybór delikatnych mięs, serów, dipów, past i pieczywa. Prosciutto, kalabryjskie salami, chorizo i mortadella. Ser obejmuje francuski brie, gorgonzolę, kozie sery i cheddar. Do tego dżem figowy, musztarda ziarnista, hummus, dip z karczochów, ciabatta i krakersy.

Trzydaniowy obiad

311 zł za gościa
Sezonowe menu dostosowane do Twoich upodobań, zawierające przystawkę, danie główne i deser. Przykładowe menu: Sałatka z pomidorów Heirloom – kandyzowane orzechy włoskie, gorgonzola, sos balsamiczny Gnocchi - smażone na patelni w brązowym maśle ze świeżą szałwią, pancettą, Grana Padano Ciasto z jagodami – jagody sezonowe, ciasteczko maślane, bita śmietana, syrop lawendowy

Kolacja z trzema daniami

366 zł za gościa
Menu inspirowane sezonem, dostosowane do Twoich upodobań, obejmuje przystawkę, danie główne i deser. Przykładowe menu: • Pieczone buraki - miks z ricotty i małej sałaty, soczewica, ciepły sos vinaigrette z boczkiem • Łosoś miso – marynowany imbir, sos pomarańczowy, baby bok choy • Tarta Tatin z gruszkami – lodami imbirowymi

Kolacja z pięciu dań

549 zł za gościa
Menu inspirowane sezonem, dostosowane do Twoich upodobań, obejmuje sałatkę, dwie przystawki, danie główne i deser. Przykładowe menu: • Grillowane nektarynki – rukola, ciepły kozí ser, pomidory heirloom, kandyzowane orzechy włoskie. • Poke z tuńczykiem – surowy tuńczyk marynowany w sosie sojowym i chili, mango, edamame, chrupiąca cebula, kleisty ryż • Koreański smażony kurczak – pikantny sos gochujang, marynowane ogórki, orzeszki ziemne, kolendra • Polędwica wołowa w skórce z borowików, puree z kalafiora, sos z dzikich grzybów • Tarta z ciemną czekoladą i malinami
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Brian), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.

Moje kwalifikacje

Kucharz
25 lat doświadczenia
Byłem szefem kuchni w The Boathouse Restaurant Group w Vancouver w Kanadzie.
Edukacja i szkolenia
Uzyskałem dyplom w dziedzinie sztuki kulinarnej w Vancouver Community College.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.

Moje specjalności

Przyjadę do Ciebie

Dojeżdżam do gości w: Blaine, Ferndale, Bellingham i Glacier. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.

Warto wiedzieć

Wymagania wobec gości

Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 18 lat.

Ułatwienia dostępu

Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej

Zasady anulowania

Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 1 dzień przed jej rozpoczęciem.

Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości

Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?