Usługi szefa kuchni Glen Zoteck
Tworzę menu w oparciu o świeże, lokalne i sezonowe składniki. Dostosowuję menu do Twoich preferencji.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Blaine
Zapewniasz w swoim domu
Taca z wędlinami i serami
91 zł za gościa
Wybór delikatnych mięs, serów, dipów, past i pieczywa. Prosciutto, kalabryjskie salami, chorizo i mortadella. Ser obejmuje francuski brie, gorgonzolę, kozie sery i cheddar. Do tego dżem figowy, musztarda ziarnista, hummus, dip z karczochów, ciabatta i krakersy.
Trzydaniowy obiad
311 zł za gościa
Sezonowe menu dostosowane do Twoich upodobań, zawierające przystawkę, danie główne i deser. Przykładowe menu:
Sałatka z pomidorów Heirloom – kandyzowane orzechy włoskie, gorgonzola, sos balsamiczny
Gnocchi - smażone na patelni w brązowym maśle ze świeżą szałwią, pancettą, Grana Padano
Ciasto z jagodami – jagody sezonowe, ciasteczko maślane, bita śmietana, syrop lawendowy
Kolacja z trzema daniami
366 zł za gościa
Menu inspirowane sezonem, dostosowane do Twoich upodobań, obejmuje przystawkę, danie główne i deser. Przykładowe menu:
• Pieczone buraki - miks z ricotty i małej sałaty, soczewica, ciepły sos vinaigrette z boczkiem
• Łosoś miso – marynowany imbir, sos pomarańczowy, baby bok choy
• Tarta Tatin z gruszkami – lodami imbirowymi
Kolacja z pięciu dań
549 zł za gościa
Menu inspirowane sezonem, dostosowane do Twoich upodobań, obejmuje sałatkę, dwie przystawki, danie główne i deser. Przykładowe menu:
• Grillowane nektarynki – rukola, ciepły kozí ser, pomidory heirloom, kandyzowane orzechy włoskie.
• Poke z tuńczykiem – surowy tuńczyk marynowany w sosie sojowym i chili, mango, edamame, chrupiąca cebula, kleisty ryż
• Koreański smażony kurczak – pikantny sos gochujang, marynowane ogórki, orzeszki ziemne, kolendra
• Polędwica wołowa w skórce z borowików, puree z kalafiora, sos z dzikich grzybów
• Tarta z ciemną czekoladą i malinami
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Brian), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
25 lat doświadczenia
Byłem szefem kuchni w The Boathouse Restaurant Group w Vancouver w Kanadzie.
Edukacja i szkolenia
Uzyskałem dyplom w dziedzinie sztuki kulinarnej w Vancouver Community College.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Blaine, Ferndale, Bellingham i Glacier. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 18 lat.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 1 dzień przed jej rozpoczęciem.
Od 91 zł za gościa
Minimum 1 829 zł, aby zarezerwować
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?