Nowoczesne i wciągające posiłki od Daniele
Włoska, francuska i japońska kuchnia łącząca w sposób kreatywny klasyczne i nowoczesne techniki.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Antibes
Zapewniasz w swoim domu
Sezonowa prostota
319 zł za gościa
Spróbuj 3-daniowego menu, w którym liczą się czyste smaki, piękna równowaga i precyzyjne wykonanie. Oferta obejmuje przystawkę, danie główne i deser.
Współczesne menu riviera
404 zł za gościa
Rozkoszuj się 4-daniowym menu inspirowanym słońcem, wybrzeżem i produktami z Lazurowego Wybrzeża. W menu znajdziesz przystawkę, pierwsze danie, danie główne i deser.
Wysokiej klasy menu fusion
468 zł za gościa
Rozkoszuj się 5-daniowym menu degustacyjnym, które łączy smaki włoskich korzeni, francuską technikę i japońską finezję.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Daniele), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
20 lat doświadczenia
Szef kuchni z 14-letnim doświadczeniem w kuchniach wyróżnionych gwiazdkami Michelin w Europie i Japonii.
Finalistka konkursu kulinarnego
Zarządzał kuchniami we Frenchie, Soho House i był finalistą w Washoku World Challenge.
Szkoła hotelarska, zarządzanie
Studiował we Włoszech, odbywał praktyki w kuchniach Michelin we Francji, Wielkiej Brytanii i Japonii.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Antibes. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 18 lat, maksymalna liczba gości: 100.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.
Daniele przyjmuje gości jako osoba fizyczna
Jest odpowiedzialny za tę usługę.
Od 319 zł za gościa
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?