Wygodna kolacja przygotowana przez szefową kuchni Joanne Thomas
Mam 40 lat doświadczenia w gotowaniu i organizowaniu eleganckich spotkań w USA.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Chicago
Zapewniasz w swoim domu
4-daniowa kolacja
515 zł za gościa
Zawiera 4 wyrafinowane dania domowe z sezonowym akcentem na swobodne kolacje w dni powszednie.
6-daniowe menu z duszą
772 zł za gościa
Zawiera 6 wyjątkowych dań inspirowanych kuchnią międzynarodową i o zróżnicowanych profilach smakowych.
Luksusowa degustacja 7 dań
1 084 zł za gościa
7-daniowa wykwintna atrakcja kulinarna z ekskluzywnymi składnikami i wyrafinowaną prezentacją.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Joanne), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
40 lat doświadczenia
Gotuję od ponad 40 lat, od kuchni instytucjonalnych po imprezy cateringowe z wysokiej półki.
Autor książek kucharskich i założyciel
Napisałam dwie książki kucharskie i założyłam firmę Serenity Soul Corp, aby dzielić się swoją kulinarną wizją.
Stopnie naukowe w dziedzinie sztuki kulinarnej i cukierniczej
Uzyskałem certyfikaty w dziedzinie kulinariów, cukiernictwa i zarządzania restauracjami w ramach najlepszych programów.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Ocena 5.0 na 5 gwiazdek na podstawie 1 recenzji
Średnia ocena pojawi się po otrzymaniu 3 recenzji.
Widać 0 z 0 elementów
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Chicago. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 18 lat, maksymalna liczba gości: 20.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.
Od 772 zł za gościa
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?