Kuchnia galicyjska z Maruxą
Hiszpańskie i śródziemnomorskie korzenie z globalnymi wpływami. Szacunek dla produktu.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Magaluf
Zapewniasz w swoim domu
Świeże owoce morza i mięso
423 zł 423 zł za gościa
Minimum 1 901 zł, aby zarezerwować
Przenieś się z lądu na morze, delektując się tym menu ze świeżymi składnikami przygotowanymi w kreatywny sposób przy użyciu tradycyjnych technik.
Owoce morza i ryby z Galicji
423 zł 423 zł za gościa
Minimum 1 690 zł, aby zarezerwować
Odkryj menu oparte na owocach morza, które łączy tradycję z innowacją.
Odważna atrakcja Nikkei
423 zł 423 zł za gościa
Minimum 1 690 zł, aby zarezerwować
Poznaj połączenie japońskich i peruwiańskich smaków ze świeżymi składnikami i żywymi przyprawami.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Maruxa), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
15 lat doświadczenia
15 lat w luksusowych hotelach, obecnie prowadzę ekologiczny projekt dla smakoszy na Majorce.
Nagroda za innowacje
Wspierane przez rząd Galicji w ramach projektu na rzecz gastronomii o obiegu zamkniętym i zrównoważonej
Szkoła kulinarna
Magister zarządzania hotelami i gastronomią z CSHG, Galicja.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Magaluf, Palma de Mallorca, Deià i Girona. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 18 lat, maksymalna liczba gości: 100.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.
Maruxa przyjmuje gości jako firma
Jest odpowiedzialny za tę usługę.
423 zł Od 423 zł za gościa
Minimum 1 690 zł, aby zarezerwować
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?




